Recenzie Casa de pe plaja scrisa de "MissValery"Recenzie Casa de pe plaja scrisa de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Casa de pe plaja 8.24 lei *
Casa de pe plaja 9.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Numele cartii: Casa de pe plaja
Autor (i): Jane Green
MissValery MissValery pe 2011-09-03 15:19:10 Rating:

"Casa de pe plaja" de Jane Green are toate ingredientele unui roman chick-lit de succes: personaje diverse, cu povesti felurite,care ajung sa se intersecteze la un moment dat, faze amuzante, un pic mai multa dragoste si un final fericit. Cliseele nu lipsesc nici ele, cu toate acestea lectura nu este una previzibila... in totalitate.

Casa din titlu, de pe plaja din Nantucket (un loc fermecator, dupa cum aflam din roman) este locul care ii aduce laolalta pe Daff, o mama proaspat divortata care incearca sa intre in gratiile rebelei sale fiice, Daniel, si el proaspat iesit dintr-o casnicie dupa ce isi da seama ca este homosexual si Michael, in cautarea linistii dupa ce a facut greseala sa se incurce cu sefa lui foarte casatorita, Jordana. Acestora li se adauga Nan, proprietara casei si mama lui Michael, care le va influenta vietile tuturor celor care aleg sa isi petreaca vara in "casa de pe plaja".

Povestile personajelor, pe cat de complicate si triste par la prima vedere, redau cititorului speranta si increderea ca exista o rezolvare pentru orice si ca totul se intampla cu un motiv. Cliseu? Poate, dar unul binevenit. Si apoi, v-am avertizat deja in privinta cliseelor.

Am citit toate cartile de Jane Green aparute pana acum la noi si le astept cu nerabdare si pe celelalte, ca o devoratoare de chick-lit ce sunt. Cu siguranta o carte de citit pentru cele care agreeaza acest gen!Comenteaza

Poll

Votati cartea lunii!