Tatuatorul de la Auschwitz

scrisa de Heather Morris

Tatuatorul de la Auschwitz de Heather Morris Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Tatuatorul de la Auschwitz 28 lei *
Tatuatorul de la Auschwitz 30.8 lei *
Tatuatorul de la Auschwitz 35 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas
Autor (i): Heather Morris
Traducator (i): Luana Schidu
Numar de pagini: 312 pagini
ISBN: 978-606-779-434-2
Anul aparitiei: 2018
Descriere: Un milion de exemplare vandute in noua luni de la aparitie, intre ianuarie si septembrie 2018 Romanul cel mai bine vandut in Marea Britanie si Irlanda in 2018 - Bestseller in SUA, Canada, Australia, Africa de Sud, Olanda, Portugalia, Ungaria etc. - 25 de saptamani in top 10 Sunday Times - Bestseller Amazon, New York Times, Saturday Times, The Irish Times, The Northern Eco - Carte tradusa in peste 35 de tari - In curs de adaptare TV.

Tatuatorul de la Auschwitz se bazeaza pe povestea din spatele unuia dintre cele mai puternice simboluri ale Holocaustului: numerele verzi-albastrui tatuate pe bratele prizonierilor, femei si barbati deopotriva. Cand lui Lale i se ofera ocazia de a fi Tatowierer la Auschwitz, tanarul evreu slovac intelege ca aceasta poate fi sansa lui sa supravietuiasca, desi trebuie sa-si intepe pana la sange semenii, act pe care il resimte ca pe o dureroasa profanare. De la masa la care lucreaza, nici nu i se permite sa ridice capul spre cei al caror destin il pecetluieste astfel. Dar intr-o zi reuseste sa surprinda privirea unei tinere al carei nume il afla in cele din urma: Gita.


Carti similare cu Tatuatorul de la Auschwitz

Cele treisprezece chipuri ale lumii

Cele treisprezece...

de Charles Frazier

mai mult
Casa cu coloane

Casa cu coloane

de William Faulkner

mai mult
O pacatoasa

O pacatoasa

de Giovanni Verga

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!