Tatuatorul de la Auschwitz

scrisa de Heather Morris

Tatuatorul de la Auschwitz de Heather Morris Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Tatuatorul de la Auschwitz 28 lei *
Tatuatorul de la Auschwitz 30.8 lei *
Tatuatorul de la Auschwitz 35 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas
Autor (i): Heather Morris
Traducator (i): Luana Schidu
Numar de pagini: 312 pagini
ISBN: 978-606-779-434-2
Anul aparitiei: 2018
Descriere: Un milion de exemplare vandute in noua luni de la aparitie, intre ianuarie si septembrie 2018 Romanul cel mai bine vandut in Marea Britanie si Irlanda in 2018 - Bestseller in SUA, Canada, Australia, Africa de Sud, Olanda, Portugalia, Ungaria etc. - 25 de saptamani in top 10 Sunday Times - Bestseller Amazon, New York Times, Saturday Times, The Irish Times, The Northern Eco - Carte tradusa in peste 35 de tari - In curs de adaptare TV.

Tatuatorul de la Auschwitz se bazeaza pe povestea din spatele unuia dintre cele mai puternice simboluri ale Holocaustului: numerele verzi-albastrui tatuate pe bratele prizonierilor, femei si barbati deopotriva. Cand lui Lale i se ofera ocazia de a fi Tatowierer la Auschwitz, tanarul evreu slovac intelege ca aceasta poate fi sansa lui sa supravietuiasca, desi trebuie sa-si intepe pana la sange semenii, act pe care il resimte ca pe o dureroasa profanare. De la masa la care lucreaza, nici nu i se permite sa ridice capul spre cei al caror destin il pecetluieste astfel. Dar intr-o zi reuseste sa surprinda privirea unei tinere al carei nume il afla in cele din urma: Gita.


Carti similare cu Tatuatorul de la Auschwitz

Dictionar robert de nume proprii

Dictionar robert de...

de Amelie Nothomb

mai mult
Fumatul strict permis

Fumatul strict permis

de Christopher Buckley,

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!