Grădina de iarnă

scrisa de Kristin Hannah

Grădina de iarnă de Kristin Hannah Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Grădina de iarnă 31.43 lei *
Grădina de iarnă 35.92 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Kristin Hannah
Traducator (i): Valentina Georgescu
Numar de pagini: 400 pagini
ISBN: 978-606-33-3562-4
Anul aparitiei: 2019
Descriere: Meredith și Nina Whitson sunt două surori cum nu se poate mai diferite. Una a rămas acasă ca să-și crească copiii și să se ocupe de livada de meri a familiei; cealaltă și-a urmat visul și a călătorit prin lume, devenind o fotojurnalistă faimoasă. Dar când tatăl lor se îmbolnăvește, cele două femei se vor reîntâlni, regăsind-o și pe Ania, mama lor distantă și ostilă, care nici măcar acum nu le oferă fiicelor ei vreun fel de mângâiere. Pe patul de moarte, tatăl le smulge însă o ultimă promisiune femeilor din viața sa.
Totul începe cu o poveste cum surorile nu au mai auzit vreodată – o idilă captivantă, misterioasă, ce se desfășoară pe o perioadă de mai bine de șase decenii și pe două continente, din Leningradul înghețat, aflat în plin război, până în Alaska zilelor noastre. Această dramă cutremurătoare le unește pe cele trei femei într-un mod cu totul neașteptat. Meredith și Nina vor afla în cele din urmă secretul ce marchează trecutul mamei lor și vor descoperi un adevăr teribil, care va zdruncina însuși fundamentul familiei lor și le va schimba viața.

Grădina de iarnă este un roman evocator, liric, care aruncă o lumină puternică asupra relației complicate mamă–fiică și explorează legăturile durabile dintre trecut și prezent.

„Autoarea bestsellerului Aleea cu licurici a scris încă o poveste impresionantă despre neînțelegeri, legături de familie și femei puternice... o poveste fascinantă în care basmul se împletește cu realitatea, un basm care nu are întotdeauna finalul așteptat.” - The Herald-News

„Un roman istoric convingător, al cărui fir epic se întrețese cu cel al unei drame de familie contemporane...” - Library Journal

„O poveste fascinantă despre familie, dragoste, suferință și iertare.” - Sunday Express


Carti similare cu Grădina de iarnă

Memoriile unei supravietuitoare

Memoriile unei...

de Doris Lessing

mai mult
Salcia oarba, fata adormita

Salcia oarba, fata...

de Haruki Murakami

mai mult
Foamea

Foamea

de Knut Hamsun

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

andres
Recenzii: 74
Carti citite: 289