Unde sunt? > Acasa > Carti > Literatura universala > Bong

Bong

scrisa de Alexandru Vakulovski

Bong de Alexandru Vakulovski Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Bong 7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Alexandru Vakulovski
Numar de pagini: 384 pagini
ISBN: 978-973-46-0593-4
Anul aparitiei: 2007
Descriere: In noul roman al lui Alexandru Vakulovski se tese o lume dezabuzata, in care sperantele mor inainte de a se naste, o lume in care dragostea pentru o altfel de „Lolita” e ucisa, lent, de neputinta, iar prieteniile se leaga tot in jurul neputintei. Asa cum ne-a obisnuit, Vakulovski vorbeste despre un anume fel de ratare, in starea ei pura, o ratare pentru care nu personajele sint vinovate, ci lumea din jurul lor. Si aici, ca si in volumele precedente, naratorul e constient de propria-i distrugere, dar incapabil de a i se impotrivi.
„Prin grila furiei poate fi justificat limbajul lui Alexandru Vakulovski. Duritatea lui este o expresie a furiei fata de structurile sofisticate si osificate ale societatii.” (Dumitru Crudu)
„Alexandru Vakulovski cresteaza adinc si presara sare peste tot, cu grija sa nu scape ceva netratat. S-ar parea ca poetul-prozator a invatat oroarea pe de rost, in ipostazele ei complementare.” (Ovidiu Pecican)


Carti similare cu Bong

Shantaram

Shantaram

de Gregory David Roberts

mai mult
Labirintul lumii (vol 1 - pioase amintiri)

Labirintul lumii (vol...

de Marguerite Yourcenar

mai mult
Vijelia

Vijelia

de Gabriel Garcia Marquez

mai multRecenzii

crissis95 crissis95 pe 2016-10-04 21:09:55 Rating:

Desi am citit cartea astea cu ceva timp in urma, totusi mi-a ramas intiparita in minte.
Introdusa de una din cele mai bune prietene, Bong mi-a oferit o altfel de lectura. Prin simplul fapt ca personajul este prezentat la persoana a doua si intruchipeaza insusi cititorul; un personaj imperfect comparativ cu “normalitatea” societatii noastre.
Limbaj dur...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

crissis95
Recenzii: 59
Carti citite: 63