Amn3zia

scrisa de Cristina Lincu

Amn3zia de Cristina Lincu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Amn3zia 16.99 lei *
Amn3zia 22.41 lei *
Amn3zia 23.16 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Univers
Autor (i): Cristina Lincu
Numar de pagini: 192 pagini
ISBN: 978-973-34-1071-3
Anul aparitiei: 2018
Descriere: Prietenia între două femei, un triunghi amoros în care lucrurile sunt la fel de neclare ca în viaţă, o protagonistă sfâșiată între maternitate și dorinţa de a-și trăi viaţa, doi copii gemeni despre care nu știm dacă sunt reali sau plăsmuirea unei imaginaţii marcate de psihoză: în câteva rânduri, despre aceste lucruri este AMN3ZIA.

Ana este femeia care renunţă la propriii săi copii în favoarea tatălui lor și a soţiei sale infertile, în urma unui aranjament complex, din care nu lipsesc nici banii și nici șantajul. O decizie pe care Ana o regretă profund, încă din primul moment, și care o va face să pornească o luptă inegală, absurdă și inutilă pentru regăsirea lor, în timp ce iubirea obsesivă pentru tatăl gemenilor îi întunecă mintea.

Roman psihologic care urmărește evoluţia Anei în cursul unei serii de întâmplări peste care se suprapun decizii complicate, AMN3ZIA este o carte despre sens și alienare, dedicată „tuturor acelor femei pentru care viaţa este o luptă fără de sfârșit“.


Carti similare cu Amn3zia

Cartea neagra

Cartea neagra

de Orhan Pamuk

mai mult
Miss Peregrine

Miss Peregrine

de Ransom Riggs

mai mult
Rockstar

Rockstar

de Cristina Nemerovschi

mai multRecenzii

Patricia Lidia Patricia Lidia pe 2019-01-25 08:22:53 Rating:

Mintea umană e o chestie foarte interesantă și complexă: nu de puţine ori ni se întâmplă să ţinem minte detalii precise ale copilăriei, dar să nu mai ştim ce-am făcut cu cheile sau ce am mâncat la micul dejun. Alteori, însă, de la sine putere ia decizia de a șterge cu totul din memorie un eveniment sau o perioadă pe care o consideră prea traumatizantă pentru posesorul său. Și totuși,...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Patricia Lidia
Recenzii: 37
Carti citite: 57