Auditia

scrisa de Ryu Murakami

Auditia de Ryu Murakami Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Auditia 16.1 lei *
Auditia 19.97 lei *
Auditia 22.96 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Ryu Murakami
Traducator (i): Florin Oprina
Numar de pagini: 200 pagini
ISBN: 978-973-46-1609-1
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Romanul Auditia dezvaluie povestea cutremuratoare a lui Shigeharu Aoyama, producator de filme documentare, care, dupa sapte ani de la moartea sotiei sale, hotaraste sa se recasatoreasca. Organizand impreuna cu prietenul lui, Yoshikawa, auditii pentru rolul feminin intr-un film practic inexistent, Aoyama se indragosteste de Yamasaki Asami, una dintre miile de femei ce candidasera, de fapt, pentru rolul de viitoare sotie. Asami este o fosta balerina extrem de atragatoare, insa cu un trecut innegurat, a carui realitate terifianta Aoyama o descopera mult prea tarziu. Auditia este romanul din spatele filmului-cult realizat in 1999 de regizorul japonez Takashi Miike, care s-a bucurat de un succes formidabil la festivalurile de film din Europa si America.

„Stilul acestei carti este melancolic si usor afectat, dar iti da senzatiile viscerale, ascutite, ale cutitului de macelar sau ale bisturiului fin de chirurg la o lectura dintr-o singura suflare – obsedanta, de altfel.” (Irvine Welsh, Guardian)

„Ryu Murakami si-a castigat o reputatie ca diagnostician al culturii japoneze, in stilul lui Bret Easton Ellis sau Chuck Palahniuk, pentru detaliile sale minutioase, mai ales, si insistenta cu care afirma ca viata moderna este doar un alt film. Cu toate acestea, Murakami ramane un romantic. Traumele si nostalgia se pot dilua una intr-alta, insa adevarata speranta ramane sub forma generatiei viitoare.” (Telegraph)


Carti similare cu Auditia

Singular, feminin

Singular, feminin

de Sveva Casati Modignani

mai mult
Crima la vicariat

Crima la vicariat

de Agatha Christie

mai mult
Nostalgia

Nostalgia

de Mircea Cartarescu

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!