Ecstasy

scrisa de Ryu Murakami

Ecstasy de Ryu Murakami Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Ecstasy 18.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Ryu Murakami
Traducator (i): Mihaela Butnariu
Numar de pagini: 328 pagini
ISBN: 978-973-46-0729-7
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Ecstasy constituie prima parte dintr-o trilogie intitulata Monologuri despre placere, lasitate si moarte, care mai cuprinde Melancolia si Thanatos.

Personajul principal, Miyashita, este un tanar asistent intr-o echipa de filmare, aflat la New York pentru a turna o campanie de promovare a unui star pop japonez. Aici intalneste un cersetor neobisnuit care ii da un numar de telefon din Tokio. Intrigat, Miyashita suna, iar la celalalt capat al firului se dovedeste a fi Keiko, o femeie misterioasa care nu accepta sa-l intalneasca decat cu conditia sa ia o pastila de ecstasy in compania unei „amice de incredere”. Acesta este doar primul pas pe un traseu ce il va duce spre experiente tot mai tari, culminand in sado-masochism extrem. Autorul acestui roman are propria viziune intelectualizata si estetizanta, care merge dincolo de senzational, scotand la lumina diferitele niveluri ce conduc spre distrugerea psihica si chiar fizica, dar si senzatia intoxicanta de libertate ce vine odata ce treci de zidul rusinii si iti ingadui sa te anulezi ca persoana. Iar Miyashita este prea hipnotizat de ceea ce i se reveleaza pentru a se putea opri.


Carti similare cu Ecstasy

Z. Un roman despre Zelda Fitzgerald

Z. Un roman despre...

de Therese Anne Fowler

mai mult
Matei Brunul

Matei Brunul

de Lucian Dan Teodorovici

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!