Femei in stiinta. 50 de femei temerare care au schimbat lumea

scrisa de Rachel Ignotofsky

Femei in stiinta. 50 de femei temerare care au schimbat lumea de Rachel Ignotofsky Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Femei in stiinta. 50 de femei temerare care au schimbat lumea 28.99 lei *
Femei in stiinta. 50 de femei temerare care au schimbat lumea 44.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Rachel Ignotofsky
Numar de pagini: 128 pagini
ISBN: 978-606-43-0355-4
Anul aparitiei: 2018
Descriere: „Femei in stiinta surprinde bucuria din spatele atator descoperiri fundamentale, sarbatorind in acelasi timp vietile extraordinare ale femeilor care le-au facut.“ - Rachel Swaby, autoarea cartii Headstrong: 52 Women Who Changed Science — and the World

„Mi-as dori sa am o fetita ca sa ii dau cartea asta. Rachel Ignotofsky le ofera tinerelor femei curajul si increderea sa urmeze caile palpitante deschise de aceste deschizatoare de drumuri.“ - Eileen Pollack, autoarea cartii The Only Woman in the Room: Why Science Is Still a Boys’ Club

Este dovedit stiintific: femeile sunt tari!

Carte educativa, minunat ilustrata, Femei in stiinta aduce in prim-plan contributiile a 50 de femei notabile in domeniul stiintei, tehnologiei, ingineriei si matematicii (STEM), din Antichitate si pana azi. Aceasta colectie plina de ilustratii unice si fascinante contine si infografice pe teme importante precum echipamentul de laborator, procentul femeilor care lucreaza in domeniile STEM si un glosar stiintific ilustrat. Portretele acestor deschizatoare de drumuri cuprind figuri binecunoscute, precum primatologa Jane Goodall sau pioniere mai putin cunoscute, precum Katherine Johnson, fiziciana si matematiciana de culoare care a calculat traiectoria misiunii Apollo 11 pe Luna.

Femei in stiinta prezinta realizarile femeilor cutezatoare care au deschis calea pentru generatiile urmatoare de specialiste in inginerie, biologie, matematica, medicina, astronautica, fizica si altele!


Carti similare cu Femei in stiinta. 50 de femei temerare care au schimbat lumea

Prostituția României

Prostituția României

de Luca Dinulescu

mai mult
Lasă totul în ordine

Lasă totul în ordine

de Margareta Magnusson

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!