Elevul dima dintr-a saptea

scrisa de Mihail Drumes

Elevul dima dintr-a saptea de Mihail Drumes Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Elevul dima dintr-a saptea 17.25 lei *
Elevul dima dintr-a saptea 20.7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Art
Autor (i): Mihail Drumes
ISBN: 9789731244020
Anul aparitiei: 2009
Descriere:           Romanul lui Mihail Drumes imprumuta recuzita si retorica literaturii de secol XIX in care se disting ecouri deopotriva din Caragiale si din Jules Verne. Tinerii traiesc intens si "nu pot iubi decat vesnic", au pudori, indrazneli si politeturi retro, se indragostesc fulgerator, vorbesc pretios, fac declaratii pasionale, juraminte si gesturi de viata si de moarte, cad in genunchi, saruta fotografii, ameninta cu sinuciderea... Ei sunt "prea tineri", trec prin "faza eroica a tineretii", au farmecul candorii si al ero(t)ismului  adelscentin, sunt naivi si solidari, inocenti, incapatanati, plini de vitalitate si gata pentru sacrificii in numele unui ideal, arpetistii sunt, in frunte cu catalizatorul Grig Dima, niste eroi ai adolescentei.
MARIUS CHIVU


Carti similare cu Elevul dima dintr-a saptea

Templul iubirii

Templul iubirii

de Gheorghe Neagu

mai mult
New York. Pasiuni ascunse (vol 1)

New York. Pasiuni...

de Rodica Mijaiche

mai mult
Inca o sansa

Inca o sansa

de Amanda Roy

mai multRecenzii

cassady cassady pe 2013-01-16 19:49:40 Rating:

In liceu am citit multe carti din literatura autohtona printre care si Elevul Dima dintr-a 7. Este o carte buna, amuzanta si foarte tipica perioadei in care a fost scrisa creand o idee foarte buna cititorului cu referire la sistemul de invatamant din acea perioada.
Dima dat fiind ca este fiul unui diplomat si se bucura de o anumita pozitie sociala nu este nevoit sa mearga la scoala...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Patricia30
Recenzii: 0
Carti citite: 66

Anda Alexandra Adam
Recenzii: 0
Carti citite: 94

Adelina
Recenzii: 0
Carti citite: 17