Lasa-ma sa te iubesc

scrisa de Jennifer L. Armentrout

Lasa-ma sa te iubesc de Jennifer L. Armentrout Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Lasa-ma sa te iubesc 19.45 lei *
Lasa-ma sa te iubesc 27.22 lei *
Lasa-ma sa te iubesc 31.12 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Epica
Autor (i): Jennifer L. Armentrout
Traducator (i): Dana Popescu
Numar de pagini: 368 pagini
ISBN: 978-606-8754-50-5
Anul aparitiei: 2018
Descriere: În urmă cu unsprezece luni au avut o aventură de o noapte.

Ea, o fată independentă, pe nume Roxy, care lucrează într-un bar, iar în timpul liber pictează. El, un polițist, pe nume Reece Anders. O aventură de o noapte? Da, cel puțin, așa credea el... Deși ea e îndrăgostită de Reece de mai bine de șase ani, a făcut tot posibilul să se îndepărteze de el. Dar destinul îi aduce față în față când ea acceptă ajutorul din partea lui atunci când are cel mai mult nevoie de el.

Prietenul ei cel mai bun, Charlie, este internat în spital de multă vreme, de când a fost victima unui conflict în care a încercat s-o apere pe Roxy. De șase ani trăiește ca o legumă, iar Roxy îl vizitează în fiecare vineri, ducându-i câte un tablou pictat de ea și citindu-i din romanele lui preferate. Vinovatul pentru această nenorocire a ieșit din închisoare și caută să se împace cu el și cu Roxy.

În curând, lui Roxy încep să i se întâmple tot felul de lucruri ciudate și înspăimântătoare și crede că vinovat este bărbatul care a distrus deja o viață, pe cea a prietenului ei. Dar Reece nu este convins, așa că va face tot posibilul să-i fie alături și să o protejeze, oferind astfel și o șansă iubirii lor.


Carti similare cu Lasa-ma sa te iubesc

Nopti fara luna

Nopti fara luna

de John Steinbeck

mai mult
Harta si teritoriul

Harta si teritoriul

de Michel Houellebecq

mai mult
Zatul

Zatul

de Tatiana Tolstaia

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!