Până la ultima suflare (Apocalipsa elementelor, vol.3)

scrisa de Jennifer L. Armentrout

Până la ultima suflare (Apocalipsa elementelor, vol.3) de Jennifer L. Armentrout Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Până la ultima suflare (Apocalipsa elementelor, vol.3) 33.92 lei *
Până la ultima suflare (Apocalipsa elementelor, vol.3) 39.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Jennifer L. Armentrout
Traducator (i): Ana Dragomirescu
Numar de pagini: 432 pagini
ISBN: 978-606-33-6175-3
Anul aparitiei: 2020
Descriere: Fiecare alegere are consecințele ei, dar Layla, fata de șaptesprezece ani, se confruntă cu ele mai mult decât oricine altcineva. Lumina sau întuneric. Maleficul demon, Prinț Moștenitor al Iadului, Roth, sau Zayne, chipeșul și protectorul Gardian, despre care niciodată nu credea că va fi al ei. Cel mai dificil, însă, este să decidă în care parte să aibă încredere. Layla mai are o problemă. Lilinul, cel mai fatal dintre demoni, a fost eliberat, provocând prăpăd în viața celor apropiați... inclusiv a celui mai bun prieten al ei. Pentru a-l salva pe Sam de la o soartă cu mult, mult mai rea decât moartea, Layla trebuie să facă pact cu dușmanul, salvând în același timp orașul – și rasa umană – de la distrugere.

Sfâșiată între două lumi și doi băieți diferiți, Layla nu are nicio certitudine, cu atât mai puțin aceea a supraviețuirii, mai ales după ce o înțelegere mai veche revine în prezent și îi bântuie pe toți. Dar uneori, când secretele sunt pretutindeni și adevărul pare greu de recunoscut, trebuie să-ți asculți inima, să alegi de care parte să fii... și apoi să lupți din toate puterile...


Carti similare cu Până la ultima suflare (Apocalipsa elementelor, vol.3)

Silmarillion

Silmarillion

de J.R.R. Tolkien

mai mult
Noua printi din amber

Noua printi din amber

de Roger Zelazny

mai mult
Alb ca zăpada (Albă-ca-Zăpada, Vol. 2)

Alb ca zăpada...

de Salla Simukka

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!