Dansul zeilor

scrisa de Nora Roberts

Dansul zeilor de Nora Roberts Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Lider
Autor (i): Nora Roberts
ISBN: 9789736291852
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Romanul de fata constituie cea de-a doua carte din „Trilogia Cercului” si prezinta pregatirile membrilor „Cercului celor sase”, in vederea inclestarii din batalia finala cu armata mondiala a vampirilor condusa de regina Lilith, care este ferm hotarata sa se lupte cu toata cruzimea pentru a-si cuceri dominatia asupra tuturor lumilor din univers. Dansul Zeilor este portalul de trecere intre diferitele lumi, prin care ajung cu totii mai intai in Irlanda, trecand apoi pe Taramul Fagaduintei, acolo unde au stabilit zeii sa aiba loc razboiul decisiv cu vampirii, in Valea Tacerii, la sfarsitul verii. Cartea este alerta, cu o prezentare literara frumoasa, ce imbina in mod reusit magia si miturile nordice si care va fi citita cu interes pana la ultima pagina.


Carti similare cu Dansul zeilor

Omul demolat

Omul demolat

de Alfred Bester

mai mult
Poarta

Poarta

de Frederik Pohl

mai multRecenzii

cassady cassady pe 2013-01-21 19:59:38 Rating:

Dansul Zeilor este al 2-lea volum din trilogia cercului scrisa de Nora Roberts. Nu sunt fan al cartilor fantasy cu vampiri si tot tacamul dar la vremea cand am citit aceasta serie nu incepuse
nebunia aceasta in materie de carti fantasy si mi s-a parut o serie cu un subiect inedit si interesant.
Fiecare carte se roteste in jurul unui cuplu, cele trei fiind cele destinate sa...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

cassady
Recenzii: 42
Carti citite: 105

mirela
Recenzii: 6
Carti citite: 68