Ultimul tren spre Istanbul

scrisa de Ayse Kulin

Ultimul tren spre Istanbul de Ayse Kulin Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Ultimul tren spre Istanbul 31.99 lei *
Ultimul tren spre Istanbul 35.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Ayse Kulin
Traducator (i): Cristina Craciun
Numar de pagini: 352 pagini
ISBN: 978-606-43-0304-2
Anul aparitiei: 2018
Descriere: Selva, fiica unui conducator otoman, pleaca la Paris sa inceapa o noua viata cu Rafael, sotul ei, fiul aratos al unui medic evreu. Numai ca Franta e invadata de nazisti.

In timp, cei doi indragostiti aflati in exil descopera ca nimic – nici razboiul, nici politica si nici macar religia – nu poate desface legaturile de familie. Impreuna strabat un continent macinat de conflicte, suspiciuni si violente. In cautarea libertatii, risca tot.

De la Ankara la Paris, Cairo si Berlin, Ultimul tren spre Istanbul este o cuceritoare poveste de dragoste si o lectie despre cum sa-ti urmezi propriul drum.

„Ayse Kulin, una dintre cele mai citite autoare ale Turciei, a scris un roman stralucit folosind metodele romanului istoric. Povestea ei, cuprinzand mai multe fire narative, bogata in personaje, arata o mare abilitate. Te tine cu sufletul la gura pana la sfarsit si merita o ecranizare. Se recomanda calduros!“ - Historical Novel Review


Carti similare cu Ultimul tren spre Istanbul

Sotia din Paris

Sotia din Paris

de Paula McLain

mai mult
Curtezana si samuraiul

Curtezana si samuraiul

de Lesley Downer

mai mult
Masa pisicii

Masa pisicii

de Michael Ondaatje

mai multRecenzii

artasimplitatii artasimplitatii pe 2019-04-19 13:27:05 Rating:

Dacă vă plac romanele istorice şi mai ales cele care au subiectul legat de cel de-al Doilea Război Mondial atunci “Ultimul trenul spre Istanbul” va fi cu siguranţă o lectura plăcută, mai ales că perspectiva va fi una puţin diferită faţă de alte romane cu aceeaşi temă, cea a Turciei, ţară care s-a zbătut să rămână neutră şi să-şi păstreze cetăţenii în siguranţă în faţa urgiei...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!