Juniper

scrisa de Kelley Benham French, Thomas French

Juniper de Kelley Benham French, Thomas French Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Juniper 39 lei *
Juniper 39 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Publica
Autor (i): Kelley Benham French, Thomas French
Traducator (i): Iulia Bertea
Numar de pagini: 376 pagini
ISBN: 978-606-722-271-5
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Juniper French s-a născut cu patru luni înainte de termen, la 23 de săptămâni de gestaţie. Cântărea 570 de grame, iar trupul ei subţirel era de lungimea unei păpuşi Barbie. Capul ei era mai mic decât o minge de tenis, avea pielea aproape transparentă, iar prin piept i se vedea inima care abia pâlpâia. Bebeluşii precum Juniper, născuţi la limita viabilităţii, ridică o întrebare crucială: care este cea mai mare dovadă de dragoste – să îi salvezi sau să îi laşi să se stingă?

Kelley şi Thomas French au ales să lupte pentru viaţa lui Juniper, iar aceasta este incredibila lor poveste. În această biografie superbă, autorii explorează graniţa dintre ceea ce este posibil şi ceea ce este corect. Ei privesc cu uimire ştiinţa care a conceput-o şi a menţinut-o în viaţă pe fiica lor, dar şi iubirea care a făcut toată diferenţa. Sondează legătura dintre o mamă şi un bebeluş, dintre un soţ şi o soţie. Documentează călătoria familiei lor, de la începuturile fragile până la supravieţuirea miraculoasă a fiicei lor, acum un copil înfloritor.

Asta se întâmplă când doi scriitori talentaţi îşi unesc eforturile pentru a povesti ceva care merită povestit. Această carte, despre o viaţă care atârnă de un fir de aţă, îţi frânge inima pe o pagină şi, câteva paragrafe mai încolo, te face să-ţi doreşti să arunci pumnul în aer în semn de victorie. Este o carte dureros de încântătoare, cu atât mai încântătoare cu cât este adevărată. — Rick Bragg, jurnalist, câştigător al Premiului Pulitzer

Kelley şi Thomas French sunt doi dintre cei mai buni jurnalişti narativi ai Americii, iar aceasta este cea mai importantă poveste a lor de până acum. Juniper este istorisirea uimitor de intimă şi de onestă a unei mame, a unui tată şi a unui bebeluş cu complicaţii, a cărui supravieţuire pune sub semnul îndoielii toate presupunerile simpliste despre ce înseamnă viaţa. Este o carte profund emoţionantă şi plină de semnificaţii. — David Finkel, jurnalist, câştigător al Premiului Pulitzer şi autorul cărţii Thank You for Your Service

Crudă, dură şi sfâşietor de tandră... O poveste aproape universală despre dragoste, hotărâre şi putere. — USA Today

Această carte este un miracol delicat şi feroce, care îţi taie respiraţia. — People


Carti similare cu Juniper

O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda

O sa te tin in brate...

de Ioana Chicet-Macoveiciuc

mai mult
Jurnalul unui geniu

Jurnalul unui geniu

de Salman Rushdie

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Patricia Lidia
Recenzii: 37
Carti citite: 57