Phoenix: Giudecata inteleptilor

scrisa de Nicolae Covaci

Phoenix: Giudecata inteleptilor de Nicolae Covaci Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Integral
Autor (i): Nicolae Covaci
Numar de pagini: 376 pagini
ISBN: 978-973-8209-53-4
Anul aparitiei: 2014
Descriere: Renasterea Phoenix continua nu doar cu noi proiecte muzicale, ci si editoriale.
Legendara trupa Phoenix si Nicolae Covaci au lansat recentvolumul II din istoria Phoenix si volumul I (reeditare) asteptate de multa vreme de fani si de public!
Al doilea volum, PHOENIX. Giudecata inteleptilor, debuteaza cu episodul fugii in Occident din 1977. Pe parcursul a aproape 400 de pagini sunt dezvaluite adevarata experienta a exilului in Germania, revenirea in tara dupa 1990, povestea succesului dupa reintoarcere, jocurile de culise din industria muzicala romaneasca, momentele de glorie si de abandon, si nu in ultimul rand, luptele prezentului.
Cele doua volume (PHOENIX. Insa eu, o pasare… si PHOENIX. Giudecata inteleptilor), publicate de Editura Integral, prezinta viata zbuciumata a formatiei Phoenix de-a lungul a 50 de ani, intr-o alcatuire adesea palpitanta si emotionanta de aventuri si intamplari neobisnuite, reconstituind intr-o formula de roman o epoca si un spirit, spiritul Phoenix, si nu in ultimul rand, pentru stabilirea adevarului in legatura cu istoria celei mai mari formatii rock din tara noastra.


Carti similare cu Phoenix: Giudecata inteleptilor

O dimineata in cer

O dimineata in cer

de Sarah Williams

mai mult
De ce să fii fericită când poți fi normală?

De ce să fii fericită...

de Jeanette Winterson

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

da
Recenzii: 0
Carti citite: 1