Avertisment

scrisa de Renée Knight

Avertisment de Renée Knight Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Avertisment 25.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): Renée Knight
Traducator (i): Ioana Socolescu
Numar de pagini: 336 pagini
ISBN: 978-606-719-285-8
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Orice asemănare cu persoane în viaţă sau decedate este pur întâmplătoare...
Ce-ai face dacă ai descoperi că în cartea pe care o citeşti e vorba despre tine?

Când găseşte o carte misterioasă pe noptieră, viaţa lui Catherine Ravenscroft se transformă într-un coşmar. Deşi pare o născocire, cartea, numită Străinul desăvârşit, recreează veridic şi în cel mai mic detaliu cumplita zi în care Catherine a devenit prizoniera unui secret teribil, un secret pe care o singură persoană îl mai cunoştea – iar acea persoană a murit.
Pe măsură ce trecutul o ajunge din urmă, Catherine simte că lumea ei se prăbuşeşte. Singura cale este să-l înfrunte... chiar dacă adevărul şocant ar putea să o distrugă.

Un debut remarcabil, care aminteşte prin atmosferă de Înainte să adorm şi care se bucură deja de un succes internaţional, Avertisment vorbeşte despre o femeie bântuită de secrete, despre dorinţa mistuitoare de răzbunare şi preţul dureros pe care trebuie să-l plătim dacă încercăm să ascundem adevărul.

Avertisment dozează suspansul psihologic uimitor de bine: exact aşa arată thrillerul perfect. - Lee Child

„Un necunoscut a pus cartea pe noptieră. Cu grijă. Nu a deranjat niciun obiect de la locul lui. Pe partea ei de pat. Ştiuse pe ce parte a patului doarme. A aranjat totul aşa încât să pară că ea însăşi pusese cartea acolo. Gândurile i se îngrămădesc unele peste altele şi se strivesc între ele până când devin chinuitoare şi dureroase. Vinul şi neliniştea sunt o combinaţie periculoasă. Ar trebui să înveţe deja că nu e bine să amestece otrăvurile. Îşi ia în mâini capul care o doare. În ultimele zile o doare constant. Închide ochii şi vede soarele alb şi arzător de pe copertă. Cum naiba a ajuns cartea asta în casa ei?"

Halucinant şi tulburător, romanul lui Renée Knight te prinde în mrejele sale de la prima pagină. - Kirkus Reviews


Carti similare cu Avertisment

Transgresiuni

Transgresiuni

de Sarah Dunant

mai mult
Pulbere neagra

Pulbere neagra

de Eugen Ovidiu Chirovici

mai mult
The city and the city

The city and the city

de China Mieville

mai mult



Recenzii

Bianca M. Calin Bianca M. Calin pe 2017-04-27 15:02:05 Rating:

”Avertisment” este un roman thriller cu o premiză încântătoare. Catherine găsește pe noptieră o carte despre care nu știe cum a ajuns la ea. Problema cea mai mare este, totuși, că acțiunea din carte relatează unul dintre cele mai întunecate momente din viața ei de care nu vrea să își aducă aminte și care ar putea să îi distrugă întreaga viață. Cititorul este martor la încercarea ei de a face...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Bianca M. Calin
Recenzii: 42
Carti citite: 56