Jocul stapanirii

scrisa de Scott McBain

Jocul stapanirii de Scott McBain Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Jocul stapanirii 23.9 lei *
Jocul stapanirii 27.93 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Scott McBain
Traducator (i): Silviu Genescu
Numar de pagini: 640 pagini
ISBN: 978-606-579-007-0
Anul aparitiei: 2010
Descriere: La inceputul secolului XXI o singura institutie se ridica deasupra oceanului de coruptie si inselaciune care a inghitit pamantul. Colegiul, infiintat pe una din insulele Scotiei inca din Evul Mediu, este cea mai puternica si mai selectiva organizatie secreta din lume. Iar controlul deplin asupra ei il are doar Stapanul.

Cel care castiga jocul stapanirii va fi urmatorul conducator al Colegiului. Doar cinci membri pot intra in concurs si fiecare trebuie sa indeplineasca anumite sarcini si sa faca dovada intelegerii naturii morale si filosofice a Jocului.

Dar nu poate exista decat un invingator iar candidatii realizeaza curand ca adevaratele reguli ale competitiei le-au fost ascunse. Cat de mare este miza? Crima face parte si ea din joc si ceilalti respecta aceleasi reguli?

Singurul indiciu este un antic puzzle chinezesc. Nimeni nu stie unde se afla, nici ce secrete ascunde. Dar toti spera ca le va oferi calea catre victorie. Jocul se desfasoara pe tot cuprinsul globului, iar cei implicati vor avea nevoie de toata priceperea lor nu doar pentru a descoperi indiciile, ci si pentru a scapa cu viata...

„Locuri exotice, rasturnari de situatie uimitoare […] Acest thriller de calitate nu este doar o lectura placuta – pune sub semnul intrebarii natura puterii si eforturile pe care le depun oamenii pentru a o dobandi.” Daily Mail


Carti similare cu Jocul stapanirii

Heart of darkness & other stories

Heart of darkness &...

de Joseph Conrad

mai mult
In puterea noptii

In puterea noptii

de Dean Koontz

mai mult
Semnul lui attila

Semnul lui attila

de Guido Cervo

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!