Santier in lucru

scrisa de Stephen King

Santier in lucru de Stephen King Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Lucman
Autor (i): Stephen King
Traducator (i): Mihai Dan Pavelescu
Numar de pagini: 359 pagini
ISBN: 973-723-025-6
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Viata lui Bart Dawes pare sa nu mai aiba noima de o vreme incoace. Ajuns la varsta mijlocie, ar putea fi multumit cu ceea ce are: un camin, o sotie, un serviciu in care a avansat pana la un post de conducere. Dar, desi lucrurile decurg in aparenta normal, peste toate acestea pluteste amenintarea – sub chipul nevinovat al unor simple schimbari.

Locuinta lui Dawes si cladirea firmei unde lucreaza, la fel ca multe alte constructii, se afla pe traseul proiectat al unei viitoare autostrazi; mai toti propietarii profita de sumele generoase oferite de municipalitate drept rascumparare si-si cauta alte resedinte, alte sedii.

Dar daramarea cladirilor in care si-a concentrat ultimile cateva decenii de viata inseamna pentru Dawes nu o schimbare suportabila, ci o adevarata moarte, intr-un fel mai dureroasa decat cea de mai demult, a baietelului sau.

Inainte ca echipele de demolare sa treaca la fapte, zidurile interioare care sustin echilibrul psihic al lui Bart Dawes incep sa se clatine si, treptat, se naruie. Ramane in el doar hotararea de a nu fi singurul a carui existenta se face tandari – hotarare pe care se lupta, barbateste, s-o puna in aplicare.


Carti similare cu Santier in lucru

Scaunul gol

Scaunul gol

de Jeffery Deaver

mai mult
Sfera

Sfera

de Michael Crichton

mai mult
Conspiratia

Conspiratia

de Colin Forbes

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Sorin 22
Recenzii: 0
Carti citite: 152