In cautarea lui Audrey

scrisa de Sophie Kinsella

In cautarea lui Audrey de Sophie Kinsella Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
In cautarea lui Audrey 34.95 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Sophie Kinsella
Traducator (i): Anacaona Mindrila-Sonetto
Numar de pagini: 280 pagini
ISBN: 978-973-46-6426-9
Anul aparitiei: 2016
Descriere: Varsta recomandata: 14+

Comedie, romance si roman psihologic, o poveste despre iubire si incredere la varsta adolescentei

Audrey poarta tot timpul ochelari cu lentile negre. Nu-i scoate nici macar in casa. Nu iese niciodata in oras, rar cand schimba doua vorbe cu cineva pe care nu-l cunoaste si i se pare aproape imposibil sa se uite in ochii oamenilor. Asa e Audrey. Dar toate astea pana intr-o zi – cand apare Linus, prietenul fratelui ei. Audrey descopera ca poate sa vorbeasca cu Linus despre spaimele care nu-i dau pace. Linus o face sa rada si cu el nu se mai simte judecata nemilos de toata lumea. Incet-incet, Audrey se indreapta spre vindecare si se indragosteste. Dar poti sa te gandesti la viitor daca n-ai rezolvat ce e tulbure si rau in trecut? Poate sa te iubeasca cineva daca te-a vazut, cum a vazut-o Linus pe Audrey, in clipele cele mai incercate din viata ta?

„Dialoguri scanteietoare, personaje construite convingator, relatii intre parinti si copii cum n-ai mai intalnit… Lui Sophie Kinsella i-a reusit o poveste fascinanta.” (School Library Journal)

„In cautarea lui Audrey e simpatic si se citeste usor, dar vorbeste si despre lucruri mai profunde, precum maturizarea si responsabilitatea.” (The Guardian)

„Un roman plin de sensibilitate si umor. Talentul lui S. Kinsella in maxima lui stralucire.” (Publishers Weekly)

„O carte despre cat e de complicata mintea la vremea adolescentei. Sophie Kinsella stie.” (Booklist)


Carti similare cu In cautarea lui Audrey
Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!