Unde sunt? > Acasa > Carti > Chick lit > Surprinde-mă

Surprinde-mă

scrisa de Sophie Kinsella

Surprinde-mă de Sophie Kinsella Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Surprinde-mă 34 lei *
Surprinde-mă 44.95 lei *
Surprinde-mă 44.95 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Sophie Kinsella
Traducator (i): Ines Hristea
Numar de pagini: 464 pagini
ISBN: 978-973-46-7913-3
Anul aparitiei: 2019
Descriere: După zece ani de căsnicie, Dan şi Sylvie au o casă confortabilă, joburi motivante şi două gemene încântătoare. Sunt fericiţi împreună şi îşi închipuie că ştiu totul unul despre celălalt, ba uneori chiar se întreabă dacă n‑au ajuns să comunice telepatic. Asta până când află că mai au de împărtăşit mai bine de jumătate de secol de căsnicie şi din momentul acela se dezlănţuie panica... Dacă se plictisesc? Dacă nu mai găsesc cu ce să‑şi umple timpul? Dacă se simt atraşi de altcineva? Dacă… timpul rămas e prea scurt?! Ca să păstreze vie flacăra pasiunii, Dan şi Sylvie hotărăsc să‑şi facă mici surprize, însă acestea au urmări dezastruoase, scoţând la iveală secrete întunecate din trecut care ameninţă să le distrugă căsnicia. Va rezista oare iubirea care i‑a unit odată la toate presiunile din afară? Kinsella realizează un portret pe cât de amuzant, pe atât de emoţionant al căsniciei, cu toate încurcăturile, bucuriile şi complicaţiile ei.

„Ceea ce pare la prima vedere un roman ușor despre necazurile căsniciei se preschimbă într-o poveste mult mai profundă despre încredere, familie și înțelegere. O carte emoționantă...” (Publishers Weekly)

Surprinde-mă e un display de amuzament în stare pură... o perspectivă nostimă și vibrantă asupra căsniciei și talentului de-a complica lucrurile.” (Kirkus Reviews)


Carti similare cu Surprinde-mă

Perfect (micutele mincinoase 3)

Perfect (micutele...

de Sara Shepard

mai mult
7 zile fara

7 zile fara

de Monika Peetz

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

andres
Recenzii: 74
Carti citite: 289