Dash, Lily şi Cartea Provocărilor

scrisa de Rachel Cohn, David Levithan

Dash, Lily şi Cartea Provocărilor de Rachel Cohn, David Levithan Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Dash, Lily şi Cartea Provocărilor 24.15 lei *
Dash, Lily şi Cartea Provocărilor 27.3 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): Rachel Cohn, David Levithan
Traducator (i): Bogdan Perdivara
Numar de pagini: 288 pagini
ISBN: 978-606-719-288-9
Anul aparitiei: 2015
Descriere: Ce ai face dacă ai găsi o carte ce te-ar provoca la un joc de-a v-aţi ascunselea cu indicii? Ai accepta provocarea sau ai pune cartea înapoi în raft?
Lily a lăsat în raftul librăriei preferate din New York un jurnal plin de provocări, care aşteaptă să fie găsit de băiatul potrivit. Acesta este Dash, un adolescent în vârstă de 17 ani, pasionat de cărţi şi cu o repulsie nemărginită faţă de tot ce înseamnă sărbătoarea Crăciunului. El acceptă regulile jocului fetei. Dar sunt ei făcuţi unul pentru celălalt? Deşi par a se potrivi perfect în ceea ce priveşte exprimarea în scris, întâlnirile lor nu sunt lipsite de surprize şi le pun în pericol relaţia încă dinainte ca aceasta să se înfiripe.

Rachel Cohn şi David Levithan au scris o poveste de dragoste care îi va face pe tineri să scotocească prin rafturile librăriilor, căutând şi tânjind după o iubire (şi un jurnal) care să fie numai a lor.

"Cititorii vor fi încântaţi de limbajul spumos şi de răsturnările amuzante de situaţie." Publishers Weekly

"Simţeam nevoia să-i absorb numele, în timp ce clătitele absorbeau untul şi siropul. Abia dacă-mi mai aminteam cum arăta; imaginea lui era înconjurată de o pâclă de culoarea şampaniei, dulceagă şi difuză, neclară. Îmi aminteam că era mai degrabă înalt, cu părul bine tuns şi proaspăt pieptănat, că purta blugi şi o jachetă marinărească de lână, posibil de epocă, şi că mirosea a băiat, dar la modul plăcut, nu la cel scârbos.
Şi mai avea şi cei mai albaştri ochi din lume, şi gene lungi, negre, aproape ca ale unei fete."


Carti similare cu Dash, Lily şi Cartea Provocărilor

In cautarea lui Audrey

In cautarea lui Audrey

de Sophie Kinsella

mai mult
Confess

Confess

de Colleen Hoover

mai mult
Creatura

Creatura

de Nely Cab

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Gal Vanessa
Recenzii: 0
Carti citite: 2