Testul psihopatului. O călătorie prin industria nebuniei

scrisa de Jon Ronson

Testul psihopatului. O călătorie prin industria nebuniei de Jon Ronson Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Testul psihopatului. O călătorie prin industria nebuniei 23.04 lei *
Testul psihopatului. O călătorie prin industria nebuniei 24.4 lei *
Testul psihopatului. O călătorie prin industria nebuniei 53.94 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Art
Autor (i): Jon Ronson
Traducator (i): Luiza Vasiliu
Numar de pagini: 312 pagini
ISBN: 978-606-710-344-1
Anul aparitiei: 2014
Descriere: Se spune că un individ dintr-o sută este psihopat. Ceea ce înseamnă că în fiecare zi interacționăm direct sau măcar trecem pe stradă pe lângă o astfel de persoană. Teoretic, psihopații sunt ușor de recunoscut: nu empatizează, sunt manipulatori, mincinoși, șarmanți, înșelători. Totuși, cum stabilim limita dintre normal și patologic? Unde se sfârșește normalitatea acceptată de societate și unde începe cu adevărat nebunia?

Urmărind investigația jurnalistică a lui Jon Ronson prin industria nebuniei, descoperim că granița este destul de înșelătoare și că este extrem de ușor să interpretăm firescul ca anormal și viceversa. Un singur lucru e clar: dacă v-ați pus vreodată întrebarea dacă nu cumva sunteți psihopat, cu siguranță nu sunteți. Restul e interpretabil.

„Ronson este unul dintre cei mai amuzanți scriitori. Am început Testul psihopatului noaptea târziu, obosit, demoralizat și bolnav, și m-am trezit râzând ca nebunul la fiecare pagină.“ - Will Self

„Jon Ronson este fascinat de țicniți. Și de nebunii care par să fie normali, și de cei aparent sănătoși, care se poartă nebunește. În Testul psihopatului, o carte care reușește să fie pe atât de bizară și amuzantă, pe cât este de bine documentată, Ronson se bălăcește din nou în zonele mlăștinoase ale normalului.“ - Los Angeles Times


Carti similare cu Testul psihopatului. O călătorie prin industria nebuniei

Un triunghi psihanalitic. sabina spielrein intre jung si freud

Un triunghi...

de Aldo Carotenuto

mai mult
Noteaza si actioneaza. hotaraste ce vrei si obtine!

Noteaza si actioneaza....

de Henriette Anne Klauser

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!