Motivarea eficienta. ghid practic

scrisa de Ion-ovidiu Panisoara, Georgeta Panisoara

Motivarea eficienta. ghid practic de Ion-ovidiu Panisoara, Georgeta Panisoara Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Motivarea eficienta. ghid practic 20.3 lei *
Motivarea eficienta. ghid practic 23.74 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Ion-ovidiu Panisoara, Georgeta Panisoara
ISBN: 9789736819698
Anul aparitiei: 2005
Descriere: Descriere: De ce actionam intr-un anumit fel intr-o situatie? Cum putem fi mai activi si ce trebuie sa facem pentru a motiva si a ne motiva? De ce nu reusim sa ne manifestam intotdeauna la adevarata valoare? Iata doar citeva dintre intrebarile la care gasiti raspuns in aceasta carte. Cei interesati de dezvoltarea profesionala si personala au acum la dispozitie un ghid practic de optimizare motivationala, cu exercitii si studii de caz ce ofera solutii concrete la problemele ridicate de intregul ansamblu de raporturi sociale: profesor-elev, manager-subordonat, parinte-copil etc.

Cuprins: Perspective asupra motivatiei • Abordari in practica motivarii • Motivarea profesionala • Mecanisme de aparare • Exercitii si studii de caz


Carti similare cu Motivarea eficienta. ghid practic

Formula fericirii. minunatele descoperiri ale neuropsihologiei de azi

Formula fericirii....

de Stefan Klein,

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!