Cartea clanului din Baltimore

scrisa de Joel Dicker

Cartea clanului din Baltimore de Joel Dicker Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cartea clanului din Baltimore 33.75 lei *
Cartea clanului din Baltimore 45 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): Joel Dicker
Traducator (i): Doru Mares, Gabriela Rigler
Numar de pagini: 488 pagini
ISBN: 978-606-719-760-0
Anul aparitiei: 2016
Descriere: Până în ziua Dramei, au existat două familii Goldman: Goldmanii-din-Baltimore și Goldmanii-din-Montclair.
Goldmanii-din-Montclair, al căror descendent este Marcus Goldman, autorul romanului despre profesorul Quebert, aparțin clasei de mijloc și locuiesc într-o casă mică din Montclair, New Jersey.
Goldmanii-din-Baltimore sunt o familie înstărită, care locuiește într-o casă de lux dintr-o suburbie bogată din Baltimore, și de care Marcus este fascinat.
Ambele familii ascund însă secretele lor, amintiri mai mult sau mai puțin fericite, iar viața îi încearcă pe toți deopotrivă, fără să țină cont de avere, prestigiu, poziție socială.

“Fanii lui Dicker vor regăsi aceleași elemente care au făcut din Adevărul despre cazul Harry Quebert un boom literar: ritmul alert, alternarea permanentă între epoca noastră și anii ’80 și enigmele ingenios plasate la începutul romanului.” – L’Express

“Joël Dicker nu trebuie decât să tragă de un fir pentru ca întregul eșafodaj uluitor din jurul poveștii Goldmanilor-din-Baltimore să se destrame și totul să se năruie.” – Salon Littéraire

“Deși te simți prins în hățișul numeroaselor răsturnări de situație, tensiunea psihologică, mai puternică decât în Adevărul despre cazul Harry Quebert, este aproape insuportabilă.” – Télé Loisirs


Carti similare cu Cartea clanului din Baltimore

Amenmaria - soldati unul si unul

Amenmaria - soldati...

de Ladislav Tazky

mai mult
Palatul lunii

Palatul lunii

de Paul Auster

mai mult
Mama

Mama

de Pearl S. Buck

mai multRecenzii

MissValery MissValery pe 2016-09-05 18:24:55 Rating:

Off, Joel, Joel! Cât mi-aș fi dorit să pot să dau toate stelele posibile și pentru Cartea clanului din Baltimore, așa cum făceam acum 3 ani pentru Adevărul despre cazul Harry Quebert... Din păcate însă, cu durere în sufletu-mi de cititor, trebuie să accept situația: nu mi-ai mai bântuit nopțile, ba din contră parcă, m-ai ajutat să adorm mai ușor.

Nu mă înțelege greșit,...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

MissValery
Recenzii: 91
Carti citite: 157