Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie

scrisa de Sînziana Popescu

Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie de Sînziana Popescu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Mediamorphosis
Autor (i): Sînziana Popescu
Numar de pagini: 284 pagini
ISBN: 978-606-93279-2-0
Anul aparitiei: 2013
Descriere: Îţi mai aminteşti de Călătoria lui Vlad în Celălalt Tărâm? De atunci au trecut zece ani, iar Celălalt Tărâm s-a schimbat. Graniţele s-au rearanjat, cârmuitorii sunt acum… alţii. Nu se mai nasc decât Balauri „de rând”, cu mai multe capete, dar mai puţină putere. Ielele au îmbătrânit, Blajinii se ascund, Căpcânii au pierdut războiul, iar Zmeii, mai puternici ca niciodată, pârjolesc totul în calea lor.

Acesta e momentul când o nouă aventură e pe cale să înceapă. Prietenii? Aceiaşi. Duşmanii? Cu mult mai mulţi. Cărăuşul? Nu este singur, ci sunt… doi.

Cel de-al doilea volum al seriei „Andilandi” – semnată de Sînziana Popescu și ilustrată de Cireșica Cuciuc (Litinschi) – îţi prezintă peripeţiile gemenilor Andrei şi Lucia în Celălalt Tărâm. În misiunea lor de a o duce pe Andilandi de la Sânziene la Ursitoare, pe lângă personajele binecunoscute ale primului volum, Cărăuşii se vor mai întâlni şi cu clanurile asuprite ale Piticilor, cu Statu-Palmă-Barbă-Cot şi al său Iepure Şchiop, cu Zânele-păsări şi Vâlvele-bălţii, cu Licuricii şi cu multe alte figuri deosebite ale mitologiei româneşti.

Învaţă din greşelile lor. Nu se ştie niciodată când Andilandi te va pune la încercare şi pe tine…


Carti similare cu Aventura gemenilor dincolo de Poiana Vie

Bach si orga fermecata

Bach si orga fermecata

de Cristina Andone

mai mult
Scrisori din far

Scrisori din far

de Emma Carroll

mai mult
365 de povesti

365 de povesti

de Catherine Tessandier, Valerie Videau

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Patricia Lidia
Recenzii: 37
Carti citite: 57