Percy Jackson şi Olimpienii (vol1). Hoţul fulgerului

scrisa de Rick Riordan

Percy Jackson şi Olimpienii (vol1). Hoţul fulgerului de Rick Riordan Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Percy Jackson şi Olimpienii (vol1). Hoţul fulgerului 25.92 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Arthur
Autor (i): Rick Riordan
Numar de pagini: 307 pagini
ISBN: 978-606-8044-42-2
Anul aparitiei: 2013
Descriere: Percy Jackson şi Olimpienii. Hoţul fulgerului este un roman fantastic bazat pe miturile Greciei Antice şi este prima carte din seria Percy Jackson şi Olimpienii a lui Rick Riordan.

Volumul prezintă aventurile lui Percy, un puşti de doisprezece ani care descoperă că este semizeu, fiind fiul unei muritoare şi al zeului Poseidon. Ştim că tinerii cititori nu sunt foarte atraşi de poveştile mitologiei clasice, considerând că acest tip de lectură este dificilă şi lipsită de conexiuni cu societatea din zilele noastre. Dar cartea lui Rick Riordan contracarează aceste neajunsuri, fiind un excelent îndrumar mitologic, plin de aventură şi pe gustul copiilor cu vârsta cuprinsă între 10 şi 15 ani. Rick Riordan reuşeste, cu multă abilitate, să plaseze istorisirile din cărţile lui Homer într-un context actual, folosindu-se de umor şi reconstruind aventurile clasice într-un ritm alert, ce ţine cititorul cu sufletul la gură.

Cărţile seriei Percy Jackson şi Olimpienii s-au vândut în peste 15 milioane de exemplare în primii partu ani de la apariţie, iar întreaga serie este prezentă de aproape 300 de săptămâni în topul publicaţiei The New York Times la categoria celor mai bine vândute cărţi dedicate publicului tânăr. Romanul este listat ca una dintre cele mai bune apariţii editoriale pentru tineri de Young Adult Library Services Association.


Carti similare cu Percy Jackson şi Olimpienii (vol1). Hoţul fulgerului

Aventura gemenilor Andrei si Lucia dincolo de Poiana Vie (Seria Andilandi, vol. 2)

Aventura gemenilor...

de Sînziana Popescu

mai mult
MOG, pisica uitucă

MOG, pisica uitucă

de Judith Kerr

mai mult
Pettson pleacă în excursie cu cortul

Pettson pleacă în...

de Sven Nordqvist

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

DenisaMihaela2000
Recenzii: 0
Carti citite: 2