Calatoria lui Vlad pe Celalalt Taram (Seria Andilandi, vol. 1)

scrisa de Sînziana Popescu

Calatoria lui Vlad pe Celalalt Taram (Seria Andilandi, vol. 1) de Sînziana Popescu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Calatoria lui Vlad pe Celalalt Taram (Seria Andilandi, vol. 1) 31.49 lei *
Calatoria lui Vlad pe Celalalt Taram (Seria Andilandi, vol. 1) 34.99 lei *
Calatoria lui Vlad pe Celalalt Taram (Seria Andilandi, vol. 1) 34.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Sînziana Popescu
Numar de pagini: 400 pagini
ISBN: 978-606-43-0473-5
Anul aparitiei: 2019
Descriere: Trimis in vacanta la bunici, Vlad se simte abandonat de parinti, preocupati acum de venirea pe lume a unui nou membru, asa ca fuge de acasa. Unde? In padure, dar nu orice padure, ci una fermecata: Padurea Bogatii de langa Hoghiz. Acolo primeste o misiune importanta: sa o apere pe Andilandi, Pasarea Maiastra, de cei care vor sa o fure prin tot felul de viclesuguri. In peripetiile lui, Vlad intalneste personaje care incearca sa-l impiedice sa-si duca misiunea la bun sfarsit – Strigoi, Iele, Zmei, Capcauni sau Solomonari –, dar este si ajutat de prieteni buni, precum Calul Nazdravan, Blajinii, Uriasii si altii. Cheia reusitei se afla, insa, numai in sufletul lui si va trebui s-o gaseasca singur.

„De fapt, m-am straduit sa scriu niste basme moderne, pe intelesul copiilor de azi, niste carti care sa le prezinte celor mici aventurile unor copii ca ei, ale unor copii obisnuiti, care ajung sa patrunda intr-o lume neobisnuita, pe taramul basmelor noastre folclorice.“ - Sinziana Popescu


Carti similare cu Calatoria lui Vlad pe Celalalt Taram (Seria Andilandi, vol. 1)
Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!