Adulter

scrisa de Paulo Coelho

Adulter de Paulo Coelho Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Adulter 22.75 lei *
Adulter 32.55 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Paulo Coelho
Traducator (i): Micaela Ghitescu
Numar de pagini: 256 pagini
ISBN: 978-973-689-759-7
Anul aparitiei: 2014
Descriere: Linda tocmai a împlinit 31 de ani şi, în ochii celorlalţi, are o viaţă perfectă – o căsnicie exemplară, doi copii reuşiţi, o carieră de succes şi o casă luxoasă în Geneva. De fapt, ea se află la capătul puterilor, într-atât o oboseşte mimarea unei fericiri pe care nu o simte.
Numai că într-o zi îl reîntâlneşte pe Jacob, un fost coleg de care fusese îndrăgostită în adolescenţă, ajuns acum un om politic influent. În timpul interviului pe care acesta i-l acordă, în ziarista de succes se redeşteaptă o pasiune de mult uitată. Linda va încerca să trăiască deplin această iubire imposibilă, şi nu-şi va găsi fericirea până nu-şi va explora fără teamă abisurile sufletului.
Romanul Adulter ilustrează criza existenţială a unei tinere femei din zilele noastre, surprinzând cu fineţe psihologică încercările prin care trece pentru a se regăsi.

„Un roman care combină teme delicate precum depresia, infidelitatea şi rutina căsniciei, presărate cu misticismul caracteristic acestui vrăjitor al literelor.“ (O Globo Extra, Brazilia, 2014)


Carti similare cu Adulter

Am ceva sa-ti spun

Am ceva sa-ti spun

de Hanif Kureishi

mai mult
Windows on the world

Windows on the world

de Frederic Beigbeder

mai multRecenzii

Corina Moisei Corina Moisei pe 2016-08-29 12:22:52 Rating:

Nu știu cum poți conserva o căsnicie. Nu știu cum poți păstra flacăra unei iubiri mereu aprinse. Nu am știut, iar cartea lui Coelho nu mi-a răspuns la întrebări. Am avut așteptări mari, dar am rămas undeva departe de conținutul așa-zisului roman. Nu am rezonat cu eroina, nu mi-a surîs subiectul, iar scriitura lui Coelho a început vag să aducă cu Danielle Stelle.Poate vă pare dură...

Citeste mai mult

cornelia.popa cornelia.popa pe 2016-02-05 10:06:28 Rating:

După câțiva ani, există o mare probabilitate ca în orice căsnicie sau relație să apară plictisul și monotonia. Pe-o parte e normal, rutina își spune cuvântul, oricât ne-am strădui noi să facem câte ceva nou, însă totul constă din unghiul din care privim lucrurile și cum mai exact le privim.

Linda are tot ce și-ar putea dori o femeie: un soț iubitor și înțelegător, copii...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comentarii

andres pe 24.05.2016 15:28:48

Te asteptam cu impresii, Mirela! ;)


Barbalata Mirela pe 23.05.2016 12:07:44

Nu am citit cartea desi am auzit ca merita. Sper sa ajung sa o citesc :).Nu am citit nimic de acest autor asa ca ar fi un inceput :)


Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

gabriella.petre
Recenzii: 0
Carti citite: 16

Radu Andrei Deme
Recenzii: 0
Carti citite: 31

cornelia.popa
Recenzii: 129
Carti citite: 135