Adulter

scrisa de Paulo Coelho

Adulter de Paulo Coelho Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Adulter 22.75 lei *
Adulter 32.55 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Paulo Coelho
Traducator (i): Micaela Ghitescu
Numar de pagini: 256 pagini
ISBN: 978-973-689-759-7
Anul aparitiei: 2014
Descriere: Linda tocmai a împlinit 31 de ani şi, în ochii celorlalţi, are o viaţă perfectă – o căsnicie exemplară, doi copii reuşiţi, o carieră de succes şi o casă luxoasă în Geneva. De fapt, ea se află la capătul puterilor, într-atât o oboseşte mimarea unei fericiri pe care nu o simte.
Numai că într-o zi îl reîntâlneşte pe Jacob, un fost coleg de care fusese îndrăgostită în adolescenţă, ajuns acum un om politic influent. În timpul interviului pe care acesta i-l acordă, în ziarista de succes se redeşteaptă o pasiune de mult uitată. Linda va încerca să trăiască deplin această iubire imposibilă, şi nu-şi va găsi fericirea până nu-şi va explora fără teamă abisurile sufletului.
Romanul Adulter ilustrează criza existenţială a unei tinere femei din zilele noastre, surprinzând cu fineţe psihologică încercările prin care trece pentru a se regăsi.

„Un roman care combină teme delicate precum depresia, infidelitatea şi rutina căsniciei, presărate cu misticismul caracteristic acestui vrăjitor al literelor.“ (O Globo Extra, Brazilia, 2014)


Carti similare cu Adulter

O să mă știi de undeva

O să mă știi de undeva

de Petronela Rotar

mai mult
Glamorama

Glamorama

de Bret Easton Ellis

mai multRecenzii

Corina Moisei Corina Moisei pe 2016-08-29 12:22:52 Rating:

Nu știu cum poți conserva o căsnicie. Nu știu cum poți păstra flacăra unei iubiri mereu aprinse. Nu am știut, iar cartea lui Coelho nu mi-a răspuns la întrebări. Am avut așteptări mari, dar am rămas undeva departe de conținutul așa-zisului roman. Nu am rezonat cu eroina, nu mi-a surîs subiectul, iar scriitura lui Coelho a început vag să aducă cu Danielle Stelle.Poate vă pare dură...

Citeste mai mult

cornelia.popa cornelia.popa pe 2016-02-05 10:06:28 Rating:

După câțiva ani, există o mare probabilitate ca în orice căsnicie sau relație să apară plictisul și monotonia. Pe-o parte e normal, rutina își spune cuvântul, oricât ne-am strădui noi să facem câte ceva nou, însă totul constă din unghiul din care privim lucrurile și cum mai exact le privim.

Linda are tot ce și-ar putea dori o femeie: un soț iubitor și înțelegător, copii...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comentarii

andres pe 24.05.2016 15:28:48

Te asteptam cu impresii, Mirela! ;)


Barbalata Mirela pe 23.05.2016 12:07:44

Nu am citit cartea desi am auzit ca merita. Sper sa ajung sa o citesc :).Nu am citit nimic de acest autor asa ca ar fi un inceput :)


Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

cornelia.popa
Recenzii: 129
Carti citite: 135

Radu Andrei Deme
Recenzii: 0
Carti citite: 31

gabriella.petre
Recenzii: 0
Carti citite: 16