Cabaret Biarritz

scrisa de Jose C. Vales

Cabaret Biarritz de Jose C. Vales Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cabaret Biarritz 30.81 lei *
Cabaret Biarritz 33.15 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): Jose C. Vales
Traducator (i): Marin Malaicu-Hondrari
Numar de pagini: 408 pagini
ISBN: 978-606-719-818-8
Anul aparitiei: 2017
Descriere: Premiul Nadal 2015

În 1938, scriitorul de romane populare Georges Miet este trimis de o editură din Paris să investigheze moartea suspectă a unei tinere din Biarritz și să scrie o carte despre cele întâmplate.
Folosindu-se de acest pretext, autorul ne duce în anul 1925, în celebra stațiune Biarritz, un loc plin de glamour, unde o societate extrem de sofisticată își trăia cei mai fericiți ani.
În încercarea de a rezolva misterul morții tinerei, Georges Miet stă de vorbă cu mai multe personaje, care de care mai surprinzătoare, iar cu fiecare nouă depoziție începem să fim tot mai convinși că ceea ce a părut o sinucidere ar putea fi o crimă.

Roman polifonic, Cabaret Biarritz face radiografia unei epoci fericite, a unei societăți care tocmai își revenise după rănile adânci provocate de Primul Război Mondial, o panoramă a aspirațiilor, a visurilor și a coșmarurilor pe care oamenii le aveau în vara anului 1925.

“În Cabaret Biarritz ancheta polițienească se împletește magistral cu parodia socială.” - El País

“Dintr-o perspectivă postmodernă, Cabaret Biarritz aplică o lentilă parodică asupra trecutului. José C. Vales este un scriitor de primă mână, de o forță imaginativă și stilistică ieșită din comun.” - El Cultural

“Investigația jurnalistică, poveștile de dragoste și portretul societății de la acea vreme alcătuiesc o narațiune care provoacă și surprinde cititorul la fiecare pas.” - Culturamas


Carti similare cu Cabaret Biarritz

Minoic

Minoic

de Caius Dobrescu

mai mult
Ma numesc Rosu

Ma numesc Rosu

de Orhan Pamuk

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!