Biblia pierduta

scrisa de Igor Bergler

Biblia pierduta de Igor Bergler Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Biblia pierduta 33.33 lei *
Biblia pierduta 36.1 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Rao
Autor (i): Igor Bergler
Numar de pagini: 556 pagini
ISBN: 978-606-609-903-5
Anul aparitiei: 2015
Descriere: Trei crime ii schimba planurile profesorului Baker de la Universitatea Princeton aflat la Sighisoara pentru o conferinta de istorie.

Cea mai controversata figura a Europei de Est, Vlat Tepes, a finantat un proiect ambitios care avea sa schimbe fata intregii lumi. Proiectul: multiplicarea unui mesaj menit a fi dscifrat doar de anumiti initiati. In 1455 codul este ascuns in prima lucrare tiparita vreodata: Biblia B42 cunoscuta ca si Biblia lui Gutenberg.

O adevarata odisee culturala care imbina desavarsit momente de umor fin, episoade de suspans autentic, mesaje ascunse si coduri secrete minutios construite, cartea eveniment a anului captiveaza de la prima propozitie si ofera o experienta literara de neegalat.


Carti similare cu Biblia pierduta

Mortii incomozi

Mortii incomozi

de Subcomandante Marcos, Paco Ignacio Taibo II

mai mult
Walkiriile

Walkiriile

de Paulo Coelho

mai mult



Recenzii

cornelia.popa cornelia.popa pe 2016-04-15 07:06:36 Rating:

Charles Baker a moștenit de la bunicul său pasiunea de-a colecționa fel și fel de obiecte, majoritate rare și semnificative, totodată și spiritul de aventură, de a desluși mistere. Profesor renumit la Princeton și recunoscut de mulți pentru lucrările scrise despre descoperirile sale, nu credea că o călătorie în România pentru a susține o conferință de istorie medievală îi poate întoarce...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

GeorgianaAp
Recenzii: 0
Carti citite: 74

doris.oprea
Recenzii: 0
Carti citite: 60

andres
Recenzii: 74
Carti citite: 289