Memoriile Domnului Rosu

scrisa de Celestin Cheran

Memoriile Domnului Rosu de Celestin Cheran Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Memoriile Domnului Rosu 18.36 lei *
Memoriile Domnului Rosu 22.96 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Herg Benet
Autor (i): Celestin Cheran
Numar de pagini: 160 pagini
ISBN: 978-606-8530-98-7
Anul aparitiei: 2015
Descriere: „Cu o savuroasa atentie pentru detalii si cu un ochi bine format pentru toate derapajele sufletesti, Celestin Cheran ne prinde intr-o lume a absurdului apropiat, cald, straniu si uneori obsesiv. Lumea din Memoriile Domnului Rosu ar putea fi chiar povestea ta, daca intr-o zi vei face acel pas mic care desparte realitatea de vis si dorinta de teama. Fantasticul plin de substanta din povestiri vorbeste de fapt despre tot ceea ce este omul, atunci cand isi lasa privirea sa treaca dincolo de masca prescrisa de societate. O atmosfera captivanta si o galerie de personaje greu de uitat fac din acest volum o experienta completa.“ (Cristina Nemerovschi)

„Povestirile lui Celestin Cheran sunt scurte, dar cuprinzatoare – pastreaza in ele toata logica, mecanica si intregul arsenal al fantasticului si al absurdului. Personajele sale traiesc intre lumi la fel de firesc cum traim noi intr-a noastra, iar lumile sale infuzeaza una intr-alta, fantasticul alienand realul, realul alterand fantasticul. Pentru iubitorii de fantastic, volumul de debut al lui Celestin Cheran poate fi o mare bucurie. Un debut aproape ireprosabil.“ (Fravius Ardelean / A.R. Deleanu)


Carti similare cu Memoriile Domnului Rosu

Știi bine că vrei. Iubitorul de pisici și alte povestiri

Știi bine că vrei....

de Kristen Roupenian

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

andres
Recenzii: 74
Carti citite: 289