Toate drumurile duc la mine

scrisa de Alina Grozea

Toate drumurile duc la mine de Alina Grozea Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Cartea de suflet
Autor (i): Alina Grozea
Numar de pagini: 140 pagini
ISBN: 978-606-93363-6-6
Anul aparitiei: 2014
Descriere: Am vrut, pentru a doua mea carte, mai mult romantism si o doza mai firava din deja proverbiala-mi incrancenare. Am vrut mai multa speranta curata, limpede, si mai putine lamentari, nedumeriri, dezamagiri, fructe amare culese de-a lungul vremii. Mai multe nostalgii colorate si mai putine regrete gri. Am ales pentru acest volum textele cele mai duioase, scrise unele dintre ele pe cand eram la inceputuri intr-ale scrisului, iar altele recent, mirosind inca a cerneala gandului meu. Am scris despre lucruri intamplate sau care as fi vrut sa se intample. Am povestit despre mine, dar si despre altii, incercand sa ma var cat mai credibil in pielea lor.

De data asta, mi-a fost mai dor de poveste decat de rascolit prin adevaruri. Si totusi, tot ce am „mintit” aici este atat de adevarat...

Cartea poate fi comandata aici: http://toatedrumurileduclamine.e-plaza.ro/


Carti similare cu Toate drumurile duc la mine

Sinuciderea Ielelor

Sinuciderea Ielelor

de Ana Manescu

mai mult
Camere de hotel

Camere de hotel

de Anda Docea

mai mult
Fetiţele. Rude sărmane

Fetiţele. Rude sărmane

de Ludmila Ulitkaya

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!