De ce nu-mi gasesc pe cineva

scrisa de Alina Grozea

De ce nu-mi gasesc pe cineva de Alina Grozea Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Autor (i): Alina Grozea
Numar de pagini: 210 pagini
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Alina scrie despre dragoste si prietenie, dar si despre ura, frustrari, insingurare, dezamagiri si revolte de tot felul, in zbaterea ei de a-si gasi pereche si un loc confortabil intr-o lume tot mai aglomerata si lipsita de confort social, dar si spiritual.

Tema singuratatii este predominanta, inlantuita uneori de toate nuantele blazarii, pentru ca, de cele mai multe ori, sa piarda din vigoare si sa lase loc sperantei intr-un viitor plin de iubire si lumina.


Fragment din carte:
“Iubirile mele nu-s sclipiri de stele in bradul de Craciun, ci muntii tacuti si rabdatori ai padurilor de brazi. Iubirile mele nu incununeaza eforturi si scheme de viata, sunt cauza, nu efectul stradaniilor mele sufletesti, sunt drumul, nu tinta, sunt chimie, nu matematica, sunt pamantul adanc, solid, viu, ciudat, din care am fost plamadita. Iubirea, pentru mine, e un semn ceresc, o intamplare neprevazuta, o bucata de timp care sta in loc. E un miracol. Iar miracolele au prostul obicei de-a fi atât de rare...”


Pentru comenzi, urmati pasii de aici: http://alina.boncafe.ro/?page_id=435


Carti similare cu De ce nu-mi gasesc pe cineva

De pe bancile scolii in inchisorile comuniste

De pe bancile scolii...

de Lacramioara Stoenescu

mai mult
Revelatie pe amazon

Revelatie pe amazon

de Petru Popescu

mai multRecenzii

Laura Laura pe 2012-06-23 12:55:54 Rating:

Cartea Alinei Grozea nu mi-am comandat-o cu speranta ca voi gasi in paginile ei raspunsuri posibile la intrebarea care a avut-o orice pe buze, la un moment dat in viata - De ce nu-mi gasesc pe cineva-.

Cartea Aline nu te invata cum sa faci, ce pasi sa urmezi ca sa-ti gasesti jumatatea. Este o carte-jurnal in care o descoperi pe Alina exact asa cum este...

Citeste mai mult

andres andres pe 2012-01-16 22:57:06 Rating:

Am deschis intr-o zi o carte. Am citit un cuvant, o pagina, o poveste si nu m-am mai putut opri. I-am citit destainurile seara de seara, i-am descoperit secretele si la final de drum am realizat ca acea carte vorbea despre mine. “De ce nu-mi gasesc pe cineva” este cartea in care veti citi nu povesti, veti citi bucati de suflet, felii de viata insiropate cu valurile marii si...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

andres
Recenzii: 74
Carti citite: 289

Laura
Recenzii: 42
Carti citite: 147