Singura si nu regret. mic tratat pentru femei independente

scrisa de Marjorie Hillis

Singura si nu regret. mic tratat pentru femei independente de Marjorie Hillis Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Nemira
Autor (i): Marjorie Hillis
Traducator (i): Denia Mateescu
Numar de pagini: 160 pagini
ISBN: 978-973-569-961-1
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Un ghid inteligent pentru clipele de singuratate de care nimeni nu scapa in viata. Exista o tehnica de a trai singura, asa cum exista o metoda pentru a invata orice, daca vrei sa faci acel lucru bine cu adevarat. Indiferent daca singuratatea ti se pare a fi un blestem sau o aventura (si indiferent daca ai douazeci si sase sau saizeci si sase de ani),iti trebuie un ghid ca sa-ti faci viata placuta chiar cu tine insuti.
Din cand in cand, fiecare dintre noi simte nevoia sa se autocompatimeasca. Dar cineva care isi plange de mila mai mult de o luna este o persoana lasa si e foarte probabil sa devina extrem de nesuferita pentru ceilalti.


Carti similare cu Singura si nu regret. mic tratat pentru femei independente

Prima poveste de dragoste. Adam, Eva și Noi

Prima poveste de...

de Bruce Feiler

mai mult
Teme

Teme

de Nicolae Manolescu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!