Singura si nu regret. mic tratat pentru femei independente

scrisa de Marjorie Hillis

Singura si nu regret. mic tratat pentru femei independente de Marjorie Hillis Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Nemira
Autor (i): Marjorie Hillis
Traducator (i): Denia Mateescu
Numar de pagini: 160 pagini
ISBN: 978-973-569-961-1
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Un ghid inteligent pentru clipele de singuratate de care nimeni nu scapa in viata. Exista o tehnica de a trai singura, asa cum exista o metoda pentru a invata orice, daca vrei sa faci acel lucru bine cu adevarat. Indiferent daca singuratatea ti se pare a fi un blestem sau o aventura (si indiferent daca ai douazeci si sase sau saizeci si sase de ani),iti trebuie un ghid ca sa-ti faci viata placuta chiar cu tine insuti.
Din cand in cand, fiecare dintre noi simte nevoia sa se autocompatimeasca. Dar cineva care isi plange de mila mai mult de o luna este o persoana lasa si e foarte probabil sa devina extrem de nesuferita pentru ceilalti.


Carti similare cu Singura si nu regret. mic tratat pentru femei independente

Astrologia si sexul - influentele astrale si compatibilitatea in dragoste si casatorie

Astrologia si sexul -...

de Vivian Erwood Robson

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!