Indragostita de un inger

scrisa de Federica Bosco

Indragostita de un inger de Federica Bosco Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Indragostita de un inger 20.23 lei *
Indragostita de un inger 23.3 lei *
Indragostita de un inger 27.23 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: ALL
Autor (i): Federica Bosco
Numar de pagini: 352 pagini
ISBN: 978-973-724-423-9
Anul aparitiei: 2013
Descriere: Mia are saisprezece ani, este rebela, ironica, hotarata, pregatita sa infrunte cu tenacitate provocarile varstei: scoala, colegii, parintii despartiti… Are un vis maret la care nu poate renunta: sa intre la Royal Ballet School din Londra, cea mai prestigioasa scoala de balet din lume, unde selectiile sunt extrem de severe, iar taxa de scolarizare mult prea mare pentru mama ei, care o creste singura. Ii mai complica viata si dragostea intensa si secreta pentru Patrick, un baiat atat de incantator si unic, incat pare un inger, dar care o trateaza ca pe o sora mai mica. Pasiunea pentru dans si cea pentru Patrick sunt atat de puternice si strans legate, incat Mia n-ar fi niciodata in stare sa renunte la vreuna dintre ele. Pana cand destinul, inevitabil si impertinent, o va pune in fata unei alegeri dureroase si dificile.

„Inchipuiti-va personaje de o frumusete dezarmanta, o poveste de dragoste, un vis care trebuie implinit. Iar daca la toate acestea adaugati un final de basm, obtineti indragostita de un inger.“ - Corriere Fiorentino


Carti similare cu Indragostita de un inger

Lectii de iubire

Lectii de iubire

de Cathy Kelly

mai mult
Olivia joules si imaginatia hiperactiva

Olivia joules si...

de Helen Fielding

mai mult
Cât de greu poate fi?

Cât de greu poate fi?

de Allison Pearson

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!