Viata secreta a lui Evie Hamilton

scrisa de Catherine Alliott

Viata secreta a lui Evie Hamilton de Catherine Alliott Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Viata secreta a lui Evie Hamilton 9.88 lei *
Viata secreta a lui Evie Hamilton 27.7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Catherine Alliott
Traducator (i): Alina Popescu
Numar de pagini: 576 pagini
ISBN: 978-973-46-1685-5
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Evie Hamilton are un secret. Unul de care inca nici nu e constienta. Evie este nevasta unui barbat chipes, cu o cariera de succes, si mama unei adolescente cu rezultate exceptionale la invatatura, iar cea mai mare grija a ei pe lumea asta este daca are sau nu timp sa-si programeze o manichiura in timp ce se duce sa-si ia fiica de la lectiile de clarinet. Evie nu se gandeste prea mult la alte lucruri in afara celor legate de rutina zilnica a familiei, si asta pentru ca pur si simplu nu are timp. Insa toata aceasta stare confortabila de liniste – sau monotonie – e pe cale sa se schimbe. Intr-o dimineata insorita, Evie se trezeste cu o scrisoare de la Oxford, care pare sa aiba efectul unei bombe cu ceas. Ceva ce n-ar fi putut niciodata sa anticipeze patrunde in viata ei confortabila si imaculata si n-are nicicum de gand sa dispara. Dar Evie are o fire razbatatoare si va descoperi cu timpul ca e in stare sa faca lucruri de necrezut ca sa-si pastreze viata si familia asa cum si le doreste. Ramane totusi un mare semn de intrebare daca lumea intreaga a unei femei poate fi intr-adevar atat de fragila precum portelanurile ei cele mai alese...

„Viata secreta a lui Evie Hamilton este un chick-lit deosebit de elegant: fara prea multe artificii si subterfugii ostentative care sa-l faca neverosimil, dar cu suficient romantism cat sa capteze pe deplin interesul cititorilor. Evie insasi este minunata, o femeie adevarata, capabila de gelozie si mici razbunari, dar care incearca in permanenta sa gaseasca ceva bun in oamenii din jurul ei.” (Daily Express)

„O carte amuzanta, condusa pe de-a-ntregul de personajele sale fermecatoare. Certuri, gelozii meschine si dezamagiri din trecut o fac pe Evie Hamilton sa devina nesigura in privinta drumului ei in viata. Si totusi, in ciuda continutului tragic pe care il dezvolta povestea, tonul romanului ramane mereu bland si plin de haz.” (Derby Telegraph)


Carti similare cu Viata secreta a lui Evie Hamilton

Anumite fete

Anumite fete

de Jennifer Weiner

mai mult
Confesiunile unei ratate trecute de 40 de ani

Confesiunile unei...

de Alexandra Potter

mai mult
Scoala pentru soti

Scoala pentru soti

de Wendy Holden

mai mult



Recenzii

MissValery MissValery pe 2012-08-20 23:36:05 Rating:

Cu totii avem secrete, fie ca recunoastem sau nu, fie ca le cunoastem... sau nu. Intr-o astfel de situatie se gaseste si Evie Hamilton, eroina unui chick lit haios, numai bun de savurat in vacanta.

Catherine Alliot ne propune de data aceasta un personaj central greu de individualizat. Evie Hamilton este definita doar in raport cu ceilalti, este sotie si mama inainte de a fi...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

MissValery
Recenzii: 91
Carti citite: 157

Ale.
Recenzii: 0
Carti citite: 115