Clubul dependentelor de pantofi

scrisa de Beth Harbison

Clubul dependentelor de pantofi de Beth Harbison Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Clubul dependentelor de pantofi 7 lei *
Clubul dependentelor de pantofi 8.69 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Beth Harbison
Traducator (i): Stefania Tarcomnicu
Numar de pagini: 408 pagini
ISBN: 978-973-46-1116-4
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Ce le poate aduce laolalta pe patru femei din Washington D.C. cu varste, slujbe si situatii diferite? Lorna Rafferty datoreaza mai multi bani decat ar fi in stare sa numere si este dependenta de eBay. Helene Zaharis e maritata cu un politician care ii controleaza nu numai viata, ci si cartile de credit. Sandra Vanderslice isi plateste facturile cu banii castigati lucrand la liniile erotice si incearca in zadar sa se vindece de agorafobie. Iar Jocelyn Bowen este dadaca progeniturilor unei familii din inalta societate, care ii fac viata un iad, iar din acest motiv orice, dar absolut orice ii da un motiv sa evadeze din colivia ei aurita, fie si numai o seara pe saptamana, e mana cereasca. Dar toate patru au un subiect comun: pantofii. Incetul cu incetul, intalnirile lor de marti se transforma intr-o prietenie care le ajuta sa-si vada propria persoana, dar si propriile probleme intr-o lumina cu totul noua.

„Clubul dependentelor de pantofi este o carte care m-a cucerit de la prima pagina. E o adevarata placere s-o citesti.” (Marian Keyes)


Carti similare cu Clubul dependentelor de pantofi

Micuta englezoaica

Micuta englezoaica

de Catherine Sanderson

mai mult
Fata fantoma

Fata fantoma

de Sophie Kinsella

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

rlk_zeo
Recenzii: 0
Carti citite: 28

Nicole
Recenzii: 7
Carti citite: 92