Minunatul orinoco

scrisa de Jules Verne

Minunatul orinoco de Jules Verne Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Minunatul orinoco 3 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Adevarul
Autor (i): Jules Verne
Numar de pagini: 340 pagini
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Desi da titlul lucrarii, Orinoco nu este numele unui personaj, ci al unui mare fluviu sud-american, a carui lungime atinge 2.500 de kilometri. Cu izvorul in regiunea muntoasa a Guyanei, fluviul curge spre nord-vest, pana la un punct, in apropiere de La Esmeralda, unde se bifurca. Un brat, numit Casiquiare, se indreapta spre sud, pe o portiune de 290 km, dupa care se varsa in R10 Negro, un afluent al Amazonului.

Cu toate acestea, am putea spune ca Orinoco este „personaj" principal, avand in vedere ca in jurul sau se desfasoara intreaga actiune. Cartea spune povestea tinerei Jeanne, care intreprinde o calatorie prin Venezuela, pentru a-si gasi tatal, pe colonelul Kermor, care a disparut cu multi ani in urma. In aceasta aventura, Jeanne este insotita de protectorul ei, Sergeant Martial.


Carti similare cu Minunatul orinoco

Pardaillan si fausta

Pardaillan si fausta

de Michel Zevaco

mai mult
Vicontele de Bragelonne (4 volume)

Vicontele de...

de Alexandre Dumas

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

NightChild
Recenzii: 1
Carti citite: 155

Sory_Luciano
Recenzii: 11
Carti citite: 207