Dragi american airlines

scrisa de Jonathan Miles

Dragi american airlines de Jonathan Miles Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Dragi american airlines 11.55 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Leda
Autor (i): Jonathan Miles
Traducator (i): Andrei Oprea
Numar de pagini: 256 pagini
ISBN: 973-102-270-3
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Bennie Ford, un poet ratat devenit traducator, calatoreste de la New York la Los Angeles, ca sa ia parte la nunta fiicei sale, pe care n-a mai vazut-o de 28 de ani. Dar zborul sau face o escala neasteptata la Chicago, unde este anulat pe motiv de vreme nefavorabila. Blocat in purgatoriul din aeroportul O'Hare, furios si neajutorat, Bennie compune o scrisoare catre compania American Airlines, prin care cere sa i se returneze banii platiti pe bilet. Scrisoarea lui, un cocteil de furie, umor, vulnerabilitate si regrete, devine dintr-o cerere imperios-amuzanta de rambursare a pretului calatoriei un comentariu (haz de necaz!) pe marginea unei vieti irosite, a unor ani inecati in bautura, a talentului si fericirii pierdute.

Dragi American Airlines da un nou sens genului de „roman de aeroport” si anunta aparitia unui nou talent scriitoricesc in beletristica nord-americana.


Carti similare cu Dragi american airlines

Cimitirul

Cimitirul

de Adrian Telespan

mai mult
Busola

Busola

de Mathias Enard

mai mult
Matei Brunul

Matei Brunul

de Lucian Dan Teodorovici

mai multRecenzii

MissValery MissValery pe 2012-12-17 21:13:36 Rating:

Dragi American Airlines parea sa aiba cele necesare unei lecturi captivante. Si totusi, undeva dupa primele 50 de pagini, interesul meu pentru aceasta carte a scazut brusc. Noroc ca numarul total al paginilor trece cu putin peste 250. Ceea ce inseamna ca avem de-a face cu un roman scurt, dar cu o scrisoare foooarte lunga.

Pentru ca volumul de fata (si, sa ne intelegem, TOT...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

MissValery
Recenzii: 91
Carti citite: 157