Ratacit in casa oglinzilor

scrisa de John Barth

Ratacit in casa oglinzilor de John Barth Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Ratacit in casa oglinzilor 6 lei *
Ratacit in casa oglinzilor 7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): John Barth
Traducator (i): Alexandra Anton
Numar de pagini: 320 pagini
ISBN: 978-973-569-959-8
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Ratacit in casa oglinzilor este o colectie de povestiri fara de care literatura contemporana si-ar pierde din forta ideii transpuse in tipare nonconventionale.

Primul lucru pe care John Barth il cere cititorului atunci cand acesta deschide Ratacit in casa oglinzilor este sa taie o fasaie de hartie pe care au fost tiparite cuvintele "A fost o data ca niciodata" si "O poveste care incepea". Inca din primul moment, deci, lucrurile o iau razna, in special, pentru ca Barth continua sa dea indicatii prin care cititorul va dezvolta impreuna cu scriitorul o demonstratie vizuala a teoriilor care stau in spatele povestirilor din colectie.

„John Barth este scriitorul postmodernist prin excelenta, alaturi de Robert Coover, Donald Barthelme sau Thomas Pynchon. Barth nu isi exprima nicaieri mai bine teoriile literare decat in propriile sale fictiuni.“ Publishers Weekly


Carti similare cu Ratacit in casa oglinzilor

Walkiriile

Walkiriile

de Paulo Coelho

mai mult
Proorocii ierusalimului

Proorocii ierusalimului

de Radu Aldulescu

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!