Manuscrisul gasit la Accra

scrisa de Paulo Coelho

Manuscrisul gasit la Accra de Paulo Coelho Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Manuscrisul gasit la Accra 14.99 lei *
Manuscrisul gasit la Accra 16.25 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Paulo Coelho
Traducator (i): Micaela Ghitescu
Numar de pagini: 192 pagini
ISBN: 978-973-689-523-4
Anul aparitiei: 2012
Descriere: Un manuscris de demult cuprinde secretul vietii noastre.
Traieste clipa pentru a-ti pastra sufletul viu!

14 iulie 1099. In ajunul bataliei pentru Ierusalim, cruciatii asteapta, dincolo de ziduri, zorile, cand va incepe asaltul. Locuitorii din Orasul Sfant – crestini, evrei si musulmani – se aduna spre a-l asculta pe grecul intelept caruia ii zic Coptul. El nu le spune nimic despre batalia iminenta, ci le vorbeste despre invatamintele desprinse din viata de toate zilele, din provocarile si greutatile pe care fiecare trebuie sa le infrunte, despre credinta si puterea de a transforma infrangerile in inceputuri de drum. Adevarata intelepciune provine din iubire, din clipele de suferinta prin care trecem, dar si din cele de glorie, din ingemanarea perpetua a vietii cu moartea.
Manuscrisul gasit la Accra ne invita sa meditam la cat de important este sa-ti traiesti prezentul si la principiile si valorile umane. Fara ele, nimeni nu poate merge mai departe. Insemnate pe un papirus, ascunse intr-o pestera din desertul egiptean, spusele inteleptului grec ajung astfel pana la noi. La intrebarile despre dragoste, pierdere, infrangere, singuratate, teama, loialitate, sex, viitor, calea de urmat, el da raspunsuri la fel de adevarate si dupa o mie de ani.

„Manuscrisul gasit la Accra nu este o carte care sa se citeasca pe nerasuflate. Paginile trebuie parcurse pe indelete, iar cartea – pastrata mereu aproape, caci ii va dezvalui de fiecare data celui ce o deschide un nou inteles." (Época)


Carti similare cu Manuscrisul gasit la Accra

Greseli de neiertat

Greseli de neiertat

de Philippe Djian

mai mult
Caravana cinematografica si alte povestiri

Caravana...

de Ioan Grosan

mai mult
Omul care vedea dincolo de chipuri

Omul care vedea...

de Eric-Emmanuel Schmitt

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Adelydda
Recenzii: 57
Carti citite: 145

Radu Andrei Deme
Recenzii: 0
Carti citite: 31

Al3iand
Recenzii: 0
Carti citite: 16