Unsprezece minute

scrisa de Paulo Coelho

Unsprezece minute de Paulo Coelho Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Unsprezece minute 22.75 lei *
Unsprezece minute 35 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas
Autor (i): Paulo Coelho
Traducator (i): Pavel Cuila
Numar de pagini: 264 pagini
ISBN: 973-50-0475-5
Anul aparitiei: 2003
Descriere: Romanul Unsprezece minute este povestea Mariei, o fata dintr-un sat brazilian, ale carei prime intalniri inocente cu dragostea o lasa cu inima franta. La o varsta frageda, ea se convinge ca nu va gasi niciodata dragostea adevarata, crezand in schimb ca „dragostea este un lucru cumplit care te face sa suferi...“


O intalnire intamplatoare in Rio de Janeiro o face sa plece la Geneva, unde viseaza sa gaseasca faima si bogatie, dar sfarseste in strada, ca prostituata. In Geneva, Maria se indeparteaza tot mai mult de dragoste, devenind tot mai fascinata de sex.


In cele din urma, conceptia ei lipsita de speranta despre dragoste este pusa la incercare cand cunoaste un tanar si chipes pictor. In aceasta odisee a descoperirii de sine, Maria are de ales intre a urma o cale a intunericului – placerea sexuala de dragul placerii sexuale – sau a risca totul pentru a-si gasi „lumina launtrica“ si posibilitatea sexului sacru, a sexului in contextul dragostei. In acest palpitant si indraznet nou roman, Paulo Coelho analizeaza cu sensibilitate natura spirituala a sexului si a dragostei si ne invita sa ne confruntam cu propriile prejudecati, cu propriii demoni, sa ne aflam propria „lumina launtrica“.


Carti similare cu Unsprezece minute

Darul stelelor

Darul stelelor

de Jojo Moyes

mai mult
Amurgul zeilor stepei

Amurgul zeilor stepei

de Ismail Kadare

mai mult
Ingredientele iubirii

Ingredientele iubirii

de Nicolas Barreau

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comentarii

Raluk pe 30.05.2011 13:30:58

Si la mine a fost prima carte pe care am citit-o de Coelho. A fost prima carte gen eroscop pe care am pus mana. Dupa ce am citit-o pe asta le-am luat la rand pe toate...facusem o pasiune.
E o poveste interesanta.


Diana Sebin pe 03.04.2011 19:56:38

A fost prima carte pe care am citit-o a lui Coelho și m-a fascinat, pe vremea aceea, cred că era ceva nou și de accea îmi și plăcuse atât de mult.


Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

livia.f
Recenzii: 0
Carti citite: 33

andres
Recenzii: 74
Carti citite: 289

ale_xandra290
Recenzii: 3
Carti citite: 85