Jucariile femeilor

scrisa de Helge Jepsen

Jucariile femeilor de Helge Jepsen Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Jucariile femeilor 30.03 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Helge Jepsen
Traducator (i): Cristina Craciun
Numar de pagini: 128 pagini
ISBN: 978-606-579-391-0
Anul aparitiei: 2012
Descriere: O colectie indispensabila pentru femei si un manual pentru barbatii care vor sa dezlege misterul feminin. Prin aceasta carte, femeile vor deveni, in sfarsit, de inteles. O colectie aproape completa de lucruri necesare in viata.

Femeile adora pantofii. Oricate perechi ar avea, intotdeauna trebuie sa-si mai ia una, cea potrivita. Femeile adora masinile, dar altfel decat barbatii. Le intereseaza mai putin detaliile tehnice si mai mult cum le sufla vantul parul, intr-o decapotabila sic.

Ce viseaza femeile, ce obiecte au pentru ele o anumita semnificatie si de ce, care le transforma din nou in fetite si care li se par sexy, asta veti afla dintr-o carte care explica originea tuturor suferintelor feminine.


Carti similare cu Jucariile femeilor

Îngerul pantofilor

Îngerul pantofilor

de Giovanna Zoboli

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!