Intalniri cu oameni remarcabili

scrisa de Osho

Intalniri cu oameni remarcabili de Osho Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Intalniri cu oameni remarcabili 17 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Pro Editura
Autor (i): Osho
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Osho ii readuce la viata pe cei mai influenti lideri religiosi – de la Buddha la Iisus si Krishna; poeti cum sunt Lao Tzu si Rumy; filosofi inclusiv Nietzsche, Pitagora si Socrate, precum si mari ganditori din timpuri mai recente – de exemplu, Kahlil Gibran si Gurdjieff.

Cand citesti cuvintele lui Osho, te simti ca si cum ti s-ar adresa tie personal. Stilul lui de conversatie este atat de fluid si antrenant, incat perceptiile lui profunde survin adeseori ca o surpriza, insa puterea sa de patrundere te va insoti de-a pururi.

******

Osho spune despre acesti oameni remarcabili: „Au trait in constiinta si au impresionat constiinta umana. Nu trai in evenimente: traieste in constientizare.“

In cea mai mare parte a lor, oamenii remarcabili ai istoriei nu au fost retinuti de catre istorici, astfel incat „atunci cand auzi de Buddha sau de Mahavira ori de Zarathustra, ti se par niste personaje mitologice, nu istorice... si poate ca nu au existat decat in visele omului.“ Realitatea lor rezida in constiinta umana, iar efectul lor este profund.

Osho ii readuce la viata pe cei mai influenti lideri religiosi – de la Buddha la Iisus si Krishna; poeti cum sunt Lao Tzu si Rumy; filosofi inclusiv Nietzsche, Pitagora si Socrate, precum si mari ganditori din timpuri mai recente – de exemplu, Kahlil Gibran si Gurdjieff. Cand citesti cuvintele lui Osho, te simti ca si cum ti s-ar adresa tie personal. Stilul lui de conversatie este atat de fluid si antrenant, incat perceptiile lui profunde survin adeseori ca o surpriza, insa puterea sa de patrundere te va insoti de-a pururi.

Indiferent daca discuta despre o conceptie filosofica complexa ori despre invataturile unui mare mistic, Osho este insotit intotdeauna de punctul sau de vedere unic si umple subiectul cu intelepciunea sa distinct ireverentioasa, provocatoare pentru gandire si datatoare de inspiratie.

OSHO este unul dintre cei mai cunoscuti si mai provocatori lideri spirituali ai vremurilor noastre. Sunday Times l-a numit „unul dintre cei 1 000 de creatori ai secolului douazeci;“ romancierul Tom Robbins l-a numit „cel mai periculos om de la Iisus incoace.“ La aproape doua decenii de la moartea sa, care a survenit in anul 1990, influenta invataturilor sale continua sa se afle in crestere, ajungand la „cautatorii“ din intreaga lume.


Carti similare cu Intalniri cu oameni remarcabili

Milarepa - marele yoghin tibetan

Milarepa - marele...

de Rechung Dorje Tagpa

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!