Prea mandra, prea fragila. romanul mariei callas

scrisa de Alfonso Signorini

Prea mandra, prea fragila. romanul mariei callas de Alfonso Signorini Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Humanitas
Autor (i): Alfonso Signorini
Traducator (i): Oana Clopotel, Maria-Magdalena Mihailescu
Numar de pagini: 248 pagini
ISBN: 978-973-50-3704-8
Anul aparitiei: 2012
Descriere: „M-am nascut prea mandra, prea mandra si prea fragila. Iar daca regret ca, atunci cand sufar, sufar de o suta de ori mai intens decat altii, sunt sigura ca, atunci cand sunt fericita, sunt de o mie de ori mai fericita decat ei.“

A fascinat generatii la rand cu vocea ei, cu forta interioara pe care o emana si cu frumusetea sa dura. A devenit intruchiparea desavarsita a Divei, sfasiata intre capriciile marunte si lirismul sublim. A ramas in memoria tuturor sub numele „La Divina“, cea care a dat glas pe scena atator personaje cu destin tragic, traindu-si totodata propria tragedie si nefericire in afara scenei. Acest roman surprinde momentele mai putin cunoscute si cateva aspecte foarte controversate din viata Mariei Callas: copilaria ei si relatia defectuoasa pe care ar fi avut-o cu mama sa; ascensiunea si succesul cunoscut in cele mai faimoase opere din lume; micile mari rivalitati cu alte voci celebre ale vremii sale; legatura de dragoste cu Aristotele Onassis si presupusa venire pe lume a copilului lor, mort la cateva ore dupa nastere; izolarea de lume si tristetea pierderii vocii. O biografie romantata, construita pe baza marturiilor celor mai apropiati prieteni ai Mariei Callas si pe corespondenta sa cu acestia.


Carti similare cu Prea mandra, prea fragila. romanul mariei callas

De ce să fii fericită când poți fi normală?

De ce să fii fericită...

de Jeanette Winterson

mai mult
Din Liverpool în Carpați

Din Liverpool în Carpați

de Arabella McIntyre-Brown

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!