Grace

scrisa de Thilo Wydra

Grace de Thilo Wydra Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Grace 26.4 lei *
Grace 27.28 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Rao
Autor (i): Thilo Wydra
Numar de pagini: 442 pagini
ISBN: 978-606-609-965-3
Anul aparitiei: 2016
Descriere: Acum mai bine de trei decenii, în 1982, murea prinţesa Grace de Monaco într-un accident care a stârnit multe controverse şi este şi astăzi comentat. Fusese o actriţă iubită care a trăit o viaţă ca în filme, a câştigat un premiu Oscar, a jucat în trei filme regizate de Hitchcock, devenind actriţa lui preferată pentru a se căsători apoi cu un prinţ şi a-şi dedica a doua jumătate a vieţii actelor de caritate şi micului ei principat. O viaţă "de film" în care evenimentele fericite şi cele tragice au avut un impact emoţional mondial, stabilind recorduri de audienţă mediatică. Deopotrivă o viaţă care, chiar dacă în lumina reflectoarelor, a avut totuşi umbrele ei. Thilo Wydra ne propune o biografie care ne reaminteşte că, dincolo de rafinamentul vieţii princiare, Grace Kelly a fost o actriţă cu o bogată viaţă sentimentală, un om fragil, dar extrem de dedicat şi hotărât. Pentru a scrie această carte, cercetătorul german a scos la iveală documente îngropate în arhivele familiei Kelly, dar şi în cele ale palatului princiar din Monaco, a luat legătura cu protagoniştii încă în viaţă ai poveştii, a străbătut traseele filmice şi biografice, deseori întrepătrunse, ale prinţesei Gracia.


Carti similare cu Grace

Decojind ceapa

Decojind ceapa

de Gunter Grass

mai mult



Recenzii

Oana (ReteteTV.ro) Oana (ReteteTV.ro) pe 2016-09-11 19:51:40 Rating:

M-am bucurat sa citesc o carte despre biografia unei celebritati despre care nu stiam totusi prea multe. De la nimic la aflarea rolurilor in care a jucat au insemnat vreo 500 de pagini ale cartii tiparite de editura Rao.
Inteleg ca vorbim despre o biografie autorizată de actualul rege al principatului Monaco, respectiv de catre Albert al II-lea de Monaco, fiul lui Grace Kelly...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Oana (ReteteTV.ro)
Recenzii: 19
Carti citite: 69