Revelatii (sange albastru, vol. 3)

scrisa de Melissa de la Cruz

Revelatii (sange albastru, vol. 3) de Melissa de la Cruz Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Leda
Autor (i): Melissa de la Cruz
Traducator (i): Madalina Andrei
Numar de pagini: 288 pagini
ISBN: 978-973-102-411-0
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Mostenirea sangelui lui Schuyler Van Alen tocmai a fost pusa la indoiala: face ea parte dintre cei cu Sange Albastru, sau prin vene ii curge sinistrul Sange Argintiu? In vreme ce controversa se adanceste, Schuyler este abandonata in casa familiei Force, sub acelasi acoperis cu Mimi Force, rivala ei cea vicleana, si cu Jack Force, dragostea sa interzisa.
Dar cand stravechea temnita a unui demon puternic este distrusa de cei cu Sange Argintiu in Rio de Janeiro, Strabunii cu Sange Albastru au nevoie de Schuyler de partea lor. Miza e mare si batalia sangeroasa; iar acum Schuyler trebuie sa aleaga intre datorie si pasiune, intre dragoste si libertate.
Romantism, glamour, credinte vampiresti, toate se impletesc in mult asteptatul volum al treilea din saga Sange Albastru a Melissei de la Cruz.


Carti similare cu Revelatii (sange albastru, vol. 3)

Imparatul-zeu al dunei

Imparatul-zeu al dunei

de Frank Herbert

mai mult
Sufletul iustinei

Sufletul iustinei

de Jolan Benedek

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Piticel
Recenzii: 0
Carti citite: 149

ariel
Recenzii: 0
Carti citite: 74

Terra
Recenzii: 0
Carti citite: 54