Bal mascat (sange albastru, vol. 2)

scrisa de Melissa de la Cruz

Bal mascat (sange albastru, vol. 2) de Melissa de la Cruz Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Leda
Autor (i): Melissa de la Cruz
Traducator (i): Madalina Andrei
Numar de pagini: 320 pagini
ISBN: 978-973-102-312-0
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Schuyler van Alen doreste o explicatie legata de misterioasele morti care au avut loc in randurile tinerilor vampiri. Impreuna cu Oliver, cel mai bun prieten al ei, Schuyler calatoreste in Italia cu speranta de a-l gasi pe singurul om care o poate ajuta – bunicul ei. Intre timp, la New York, pregatirile sunt in toi pentru Balul Celor Patru Sute, o petrecere exclusivista gazduita de cei mai bogati, puternici si neumani – o gala a celor cu sange albastru.
Dar adevaratele pericole apar la after-party, un bal mascat organizat de sireata Mimi Force. O revelatie, ascunsa in spatele mastilor, va schimba cursul destinului unui tanar vampir pentru totdeauna.
Plin de glamour, suspans si folclor cu vampiri, acest al doilea episod din saga Sange Albastru isi va lasa cititorii insetati sa afle mai mult.


Carti similare cu Bal mascat (sange albastru, vol. 2)

Cioburi de stele

Cioburi de stele

de Amie Kaufman, Meagan Spooner

mai mult
Cyberpunk

Cyberpunk

de Bruce Sterling

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Terra
Recenzii: 0
Carti citite: 54

ariel
Recenzii: 0
Carti citite: 74

Piticel
Recenzii: 0
Carti citite: 149