Sange albastru (sange albastru, vol. 1)

scrisa de Melissa de la Cruz

Sange albastru (sange albastru, vol. 1) de Melissa de la Cruz Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Leda
Autor (i): Melissa de la Cruz
Traducator (i): Madalina Andrei
Numar de pagini: 320 pagini
ISBN: 978-973-102-305-2
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Schuyler vrea sa afle ce secrete ascund cei cu Sange Albastru. Dar nu cumva pericolul o pandeste si pe ea?
In mijlocul familiilor din elita newyorkeza se ascunde o societate secreta de americani celebri ai caror stramosi au ajuns in Lumea Noua, calatorind pe corabia Mayflower. Membrii acesteia sunt puternici si bogati — si, in realitate, nu sunt fiinte umane. Sunt cei cu Sange Albastru, un stravechi grup de vampiri.
Schuyler Van Alen nu s-a integrat niciodata la Duchesne, o scoala particulara de prestigiu din New York. Prefera sa poarte haine lalai si vintage in locul toaletelor de la Prada si perlelor afisate de colegele ei; in plus, locuieste impreuna cu bunica sa, o persoana retrasa, intr-o vila in care mai razbate inca fastul vremurilor de odinioara. Schuyler este o singuratica... si este fericita asa.
Dar cand implineste cincisprezece ani, viata i se schimba dramatic. Isi descopera un intreg mozaic de vene albastre pe brate si incepe sa aiba pofte nebanuite… de a devora carne cruda. Pe de alta parte, moartea misterioasa a unei colege de la Duchesne ii bantuie gandurile. Si ce este si mai ciudat, Jack Force, cel mai popular baiat din scoala, dintr-odata pare a fi interesat de ea.


Carti similare cu Sange albastru (sange albastru, vol. 1)

Masina timpului

Masina timpului

de H. G. Wells

mai mult
Dune - casa corrino

Dune - casa corrino

de Kevin J. Anderson, Brian Herbert

mai mult
Creierele cibernetice

Creierele cibernetice

de Raymond Jones

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Terra
Recenzii: 0
Carti citite: 54

Piticel
Recenzii: 0
Carti citite: 149

ariel
Recenzii: 0
Carti citite: 74