Ce sa fac cu mostenirea?

scrisa de Kerstin Gier

Ce sa fac cu mostenirea? de Kerstin Gier Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Ce sa fac cu mostenirea? 14.9 lei *
Ce sa fac cu mostenirea? 17.43 lei *
Ce sa fac cu mostenirea? 17.43 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: ALL
Autor (i): Kerstin Gier
Numar de pagini: 208 pagini
ISBN: 978-973-724-384-3
Anul aparitiei: 2012
Descriere: Cu un IQ impresionat de 158, Carolin e absolventa a mai multor facultati, este capabila sa faca in minte calcule complicate cu o viteza uluitoare, vorbeste fluent sase limbi straine si canta cu pricepere la diverse instrumente muzicale. Sotul ei, Karl moare pe neasteptate, lasand-o pe Carolin vaduva la nici 30 de ani, complet debusolata, fara perspective de viitor si obligata sa se judece cu fostul ei prieten pentru o avere fabuloasa, de care ea n-avea habar.

Desi durerea pricinuita de moartea sotului o arunca intr-o stare de depresie profunda si ajunge sa se imbete, sa mearga la psihiatru si sa se simta inconjurata de idioti, protagonista isi pastreaza ironia si o doza sanatoasa de umor sarcastic. Din fericire, Carolin nu este singura in aceste momente de criza. O psihoterapeuta incompetenta, un farmacist simpatic si un foxterier impaiat, care poarta numele „Nr. 243”, o ajuta sa-si regaseasca drumul prin viata.


Carti similare cu Ce sa fac cu mostenirea?

Secretele unei dependente de pantofi

Secretele unei...

de Beth Harbison

mai mult
Flori pentru Zoe

Flori pentru Zoe

de Antonia Kerr

mai mult
7 zile fara

7 zile fara

de Monika Peetz

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!